iivetsa
|
|
« Отговор #570 -: Август 02, 2015, 09:22:50 » |
|
Вече мо'ем да са пофалим с две срещи за месец. Снощи изиграхме втората, на която се яви част от персонала, отсъствувал на пръвата. Много хилеж, бира, ножеве и брадви и за завършек - медицински вицове, от които аха-аха да се напикаем кат дедковци!
Забрави да кажеш,че има и малко речи на Тато
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #571 -: Август 03, 2015, 07:19:35 » |
|
е, хубава работа, нали е за това тая тема, ми свиркайте малко по от рано де...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pana
Jr. Member
Публикации: 99
|
|
« Отговор #572 -: Август 04, 2015, 05:11:55 » |
|
То събирането стана малко спонтанно. Аз минах просто така - да пия една бира...пък то кава стана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #573 -: Август 11, 2015, 01:21:33 » |
|
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #574 -: Август 26, 2015, 11:52:04 » |
|
Аре тагвайте се да знам дали да се напъвам, не че нема да си пием кротко с Лео до зори.... Ако сколасам, някои дори ще си получат юбилярките....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #575 -: Август 27, 2015, 07:12:55 » |
|
Аре тагвайте се да знам дали да се напъвам, не че нема да си пием кротко с Лео до зори.... Ако сколасам, някои дори ще си получат юбилярките....
А тия които немат "лицекнига" да се тагват тука. Аз примерно нема а моем да доем щото ще хващам чужбината утре и се прибирам в неделя.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
iivetsa
|
|
« Отговор #576 -: Август 27, 2015, 08:03:29 » |
|
И аз пропускам,че още съм по морето ;)Весело изкарване на групата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #577 -: Август 27, 2015, 09:42:15 » |
|
Аз пък ще ви навестя. Е, ще стане малко по-свита среща... Ма пука ти бе, Гец - тамън ще има повече бира...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #578 -: Август 27, 2015, 10:04:37 » |
|
А що не а преместиме в първата събота от месеца? Тъкмо ще се съберат повечко хора. Или да смениме традицията да я правиме два пъти, първата и последната събота на месеца (примерно).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #579 -: Август 27, 2015, 11:01:45 » |
|
Второто предложение звучи по-интересно...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #580 -: Август 27, 2015, 02:20:56 » |
|
Второто предложение звучи по-интересно... Може да я кръстиме "месечен цикъл на шабат-пайперите" хехеех.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #581 -: Август 27, 2015, 02:54:28 » |
|
Е, той "месечният цикъл" е един, па ти искаш по два пъти... Дай да го наречеме по нашенски, по патриотарско така... Нещо като: "Ежемесечна културно-масова среща на луларския колектив", или "Месечна работна среща за обмяна на опит при любителите пушачи на лула към клуб по интереси "Шапките"...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #582 -: Август 27, 2015, 05:48:07 » |
|
Аз ще гледам да дойда тази събота, ако всичко е наред, че се прибирам утре от странство. Ще е супер, ако има юбилярки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #583 -: Август 27, 2015, 05:52:50 » |
|
Е, той "месечният цикъл" е един, па ти искаш по два пъти... Дай да го наречеме по нашенски, по патриотарско така... Нещо като: "Ежемесечна културно-масова среща на луларския колектив", или "Месечна работна среща за обмяна на опит при любителите пушачи на лула към клуб по интереси "Шапките"...
Важиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #584 -: Септември 13, 2015, 06:16:44 » |
|
Аз викам, твърдо да си остане последнио викенд. Пък който има добрата воля - да ходи и пред-срещно. Аз лично навестявам поне два - дор до три пъти бара. Не бих отказал компания. Все пак трябва да се поддържа съспенса де!
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
|