PipeZone PipeZone
Май 08, 2024, 10:29:02 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Peterson Balkan Delight  (Прочетена 11665 пъти)
Gruev
Jr. Member
**
Публикации: 77



Ел. поща
« Отговор #15 -: Август 13, 2015, 09:20:00 »

Моите кутийки с Balkan Delight се носят бавно и славно на някакъв DHL  камион от Джърмани към Варна. Едвам издържам с тоя Ларсен недоларсен. Откакто уважаемият колега balkan boy описа химическото съдържание на ларсена, съвсем взех да се "вничам" и вече усещам само сгорещения пропилен-гликол в чист вид на парфюмирана пара :-)
Но ще изтрая някакси. Утехата е, че след тия недоларсени, балкан дилайт-а ще ми дойде като манна. Нещо като да си киснеш топките в ледена вода и след две седмици, да ги подадеш на някоя хубава кака, да ги стопли.

Едит: Дилайта пристигна, тъкмо допушвам втората лула.
Много приятен тютюнец.  Първият перик който пуша. Латакията е някъде в бекграунда.  Жената избяга в другата стая, още докато си тъпчех лулата Усмивчица
За да съм честен, ще кажа, че латакията ми се вижда малко в сместа.  Можеби не е лоша идея да се добави малко чиста латакията в кутийката. Така си мисля...
От друга страна, това си е смеска с перик и като замислена такава, си е точно каквато се очаква да бъде.
Ще изпуша 2-3 от петте кутийки и следващия път като поръчвам, ще направя поръчков микс.  И без това не съм пробвал почти нищо още. Трябваше да поръчам пет различни тютюна, за да добия по-широк поглед върху разновидностите на пазара. Хубавото в цялата работа е, че явно ще имам питърсън балкан дилайт,  кротко отлежаващ в килера Усмивчица Кой знае, може като отлежи известно време да съвпадне по-точно с моментното ми вкусово възприятие.

Секънд едит: За пореден път се убеждавам, че преди да се изпушат 3-4 лули от даден тютюн, не трябва да се правят заключения. След леко изсушаване и излагане на кислород, питърсъна влезе в моя ритъм. Сега като е с правилната влажност, не се боря да го държа запален и вкусът на хладния дим е чудесен. С чиста съвест го препоръчвам и аз.
« Последна редакция: Август 18, 2015, 07:03:55 от Gruev » Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!