Титла: За овчиците и маркетинга, или мижи да те лъжем Публикувано от: balkan boy в Декември 09, 2014, 12:32:53 Е сега съм вече напълно сигурен че никога нема да си купа лула с точица, (да не казваме марката, всички я знаем)
Ето как се праат лулите на чича ви Алфред Дунхил. https://www.youtube.com/watch?v=DfUqM4nbglU Щанцоват ги на конвеър. Което означава че качеството е най-много посредствено. Нито шейпа пленява като хората, нито качество, понеже виждаме как ги бълват. Е сега, требе да си е.ан в мозъка за да се надупиш на маркетинговата стратегия че нещо има стойност само защото..... еми щото има точица. Нема да си купа лула от нашите майстори които са вложили себе си в процеса, които са се потрисали върху секи квадратен милиметър от лулата и са се постарали да изкарат невероятно качество, които отгоре на всичко познавам лично и даже и да платя по-скъпо, подпомагам истински хора и приятели, и когато пуша лулата ще знам че тя е една единствена и зад нея стои майстор, а ще се нагъзя пред бруталната маркетингова стратегия да ме скубят за лули дето ги изкарват на некъв конвеър, с ултра-посредствено качество, посредствена форма и струва колкото десет лули на истински майстори. Е па нема а стане пичове. Шнур за тоя Алфред и точиците му, купувайте само лули зад които стои човек, не фабрика с конвеър. Титла: Re: За овчиците и маркетинга, или мижи да те лъжем Публикувано от: POPЕYЕ в Декември 10, 2014, 01:32:55 Що бе , не са лоши лулиците, само дето са много скъпи !Това е дразнещо ,да!
Титла: Re: За овчиците и маркетинга, или мижи да те лъжем Публикувано от: rusen plovdiv в Декември 10, 2014, 07:10:16 Балкан Бой е много прав за лулите на Дънхил , по добре да се инвестира в човек , който е вложил нещо във лулата като ръчен труд отколкото да се робува на марката .
Виж за тютюните можем да поспорим , хубави са много . Титла: Re: За овчиците и маркетинга, или мижи да те лъжем Публикувано от: rusen plovdiv в Декември 11, 2014, 08:21:35 Иначе съм имал в ръцете си лули и на майстор ГЕЦ и на майстор Десо Гечев и на двамата лулите ОТВСЯКЪДЕ слагат тези със белите точки , във джоба си .
Значи такива технологични и съвършенни лули като на ГЕЦ и на Десо , ония от Дънхил не могат и да си помислят да направят , понеже са се вкостенили в класическите лули и форми , нещо дето и Вехтия с една пила , и парче шкурка , ще направи по добре от тях . На майстор Жоро Бояджиев не съм виждал нито имал лули , но съм сигурен , че и неговите са мноооооого класи над Дънхилите . Значи ако Дънхил бяха ресторант , щяха да се казват Макдоналдс . Това общо взето обобщава , митът около един иначе успял да създаде нещо за клиентите си , като чичо ти Алфред . Rest in peace , Лека му пръст ,и приключваме със темата за иначе скучните и еднолинейни лули Дънхил . първо ти работиш за марката , после марката работи за тебе . |