PipeZone

ДОБРЕ ДОШЛИ ! => Да се представим => Темата е започната от: hellsfan в Юни 12, 2019, 03:16:13Титла: Поздрави на всички.
Публикувано от: hellsfan в Юни 12, 2019, 03:16:13
Здравейте. Казвам се Филип. Студент от град Варна. Признавам си, все още лула не съм запалил, но пък напоследък доста взех да чета за това хоби. Та реших преди да започна да купувам каквото и да е, да се свържа с хората, които са на "ти" с нещата, а и като студент недообмислените своеволия може и да ми излязат солени за джоба. И тук, още с представянето си споделям, че съм широко отворен за всякакви съвети и препоръки, най-вече отговори на сигурно наи-типичните въпроси от начинаещи:

От къде да закупя първата си лула и каква да бъде тя?
Тютюн и перца къде мога да намеря?
Препоръки за марки Тютюн?
За какво да внимавам?
И други всякакви съвети, за които дори и може да не съм чувал.


ПС. Мислех си да не пиша това, но пък по-добре да опитам отколкото после да съжалявам. Та ми мина през ума да попитам. Дали пък някой от форума би му се занивамавало да изготви един малък стартов комплект от нужните неща ( стара лула, която вече не искате, 2-3 перца и малко тютюн, а инструмент мисля, че и сам мога да си направя) и да ми го прати било то по еконт или някакъв друг начин. Така де, най-първо да опитам преди да реша. Естествено съм готов да заплатя за услугата и материалите. Някак си този вариант ми се стори адекватен, тъй като не разполагам все още като студент с много средства, за да си угаждам на хобитата. Моля да ме простите ако съм нахален.

Благодаря предварително на всички, които ще отделят време за този пост.


Титла: Re: Поздрави на всички.
Публикувано от: тедо в Юни 12, 2019, 06:55:38
никакви съвети ,
според бюджета =купувате си някаква лула и някакъв тютюн ..
и така се започва
метода проба/грешка ,докато узнаете що е по-вкусът Ви

---
то сегашната младеш ,всичко с лъжичка да и(тука има ударение) се налива

--------------
пп
и кибритТитла: Re: Поздрави на всички.
Публикувано от: V.V.I. в Август 05, 2019, 06:11:56
Здравейте, Филип!
Не знам във Варна магазините, които са добре заредени с атрибути къде са, но обикновено в моловете на първия етаж има магазини Premium, в които можете да си набавите нужните атрибути. Като за начало си вземете някоя лула Real Briar от антиквариат за 30тина лева, за да не се охарчвате, ако не Ви допадне в последствие пушенето на лула... Тютюнът е трудно за предлагане, тъй като вкусът е за всеки индивидуален. Макар да казвате, че сте чели доста, явно сте пропуснали отговорите на Вашите въпроси, които са вече разисквани доста обширно във форума. Ако потърсите ще видите доста изчерпателни отговори на повечето чудения, включително има и тема с места за продажба на тютюн по градове. Поразгледайте по-подробно форума и ще видите всичко, което Ви е нужно. Съветът ми е - просто опитайте и ако се окаже Ваша страст със сигурност ще разберете. Тогава ще започне Вашето пътуване, било то кратко или до края на живота.


Титла: Re: Поздрави на всички.
Публикувано от: Вехтия в Ноември 24, 2019, 12:23:01
Добре дошъл и хладен дим, както казват повечето тук.


Титла: Re: Поздрави на всички.
Публикувано от: mars_3 в Февруари 17, 2020, 12:02:00
Добре дошъл!