PipeZone

ДОБРЕ ДОШЛИ ! => БЪЛГАРСКИ КЛУБ НА ЛУЛИТЕ/Bulgarian Pipe Club/ Официална страница => Темата е започната от: gbpipes в Април 28, 2020, 10:19:53Титла: Заявление за оттегляне на участието ми в УС на БКЛ (Публикувам за сведение)
Публикувано от: gbpipes в Април 28, 2020, 10:19:53
София, 28.04.2020г.


От:    Георги Борисов Бояджиев, член на Управителния съвет
на Сдружение с нестопанска цел „Български клуб на лулите“

До:    Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „Български клуб на лулите“ чрез имейл на адрес: pipeclub.bg@gmail.com

Копие до:    Официалната Фейсбук страница на БКЛ - https://www.facebook.com/groups/2399932613580400/
Копие до:    Форум PipeZone.info - http://pipezone.info/forum/index.php
Копие до:    Фирмен регистър на Агенция по вписванията
към Министерство на Правосъдието на Р. България

Заявление за напускане
Уважаеми дами и господа,

С настоящото заявявам желанието си да оттегля своето участие в Управителния съвет на Българския Клуб на Лулите в настоящия му формат.

Надявам се това заявление да бъде добавено в дневния ред на следващото Общо събрание на клуба, насрочено за 09.05.2020г., когато да бъда освободен от задълженията си в този Управителен съвет и може да бъде избран, чрез съответното гласуване, друг член на Управителния съвет.
Причините за оттеглянето ми са предимно лични, но така и продиктувани от факта, че след последните събития, не виждам какво и как повече бих могъл да направя, работейки в този Управителен съвет.
Горното, разбира се, няма да се отрази на редовното ми членство в БКЛ, което смятам да запазя и поддържам, нито ще намали участието ми в работата на клуба като такъв.
Настоящото заявление ще бъде публикувано и изпратено по надлежния ред до всички комуникационни канали на сдружението, съгласно списъка по-горе.

С уважение, 
Георги Бояджиев