PipeZone PipeZone
Март 28, 2024, 02:11:00 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10
 71 
 -: Август 22, 2019, 07:42:30  
Започната от ozzy - Последна публикация от ozzy
 Усмивчица

 72 
 -: Август 22, 2019, 07:41:45  
Започната от ozzy - Последна публикация от ozzy
Напоследък се наблюдава дефицит на качествени камъчета за запалки.Попаднах дори на отвратителен зип комплект за Зипо.Мажат валячетата,и дават малка искра.От опита с ремонти и пълнене на запалки през годините,разбрах,че единствените качествени камъчета се монтират на френските еднодневки DJEEP.Ако ползвате качествена запалка,мисля,че си струват трите лева инвестиция за донор.Камъчетата са с по-големичък диаметър,по-дълги от нормалните,и,естествено,много по-качествени.Ето нагледни материали.

 73 
 -: Август 22, 2019, 01:00:39  
Започната от pinhead - Последна публикация от gbpipes
дуплики ,
ся
няма повод за чесане на езици ,ами за чесане на мозъчни клетки
защото
когато нещата станат официални и свързани с подписи и печати ,и с парични вноски ; то те трябва да са праволинейни и  с мислени

 иначе
на мене ми се тая ,тъй като не обичам да членувам в партийни и/или н.п. структури

толкоз



 Млъкнал
Ако си почешете мозъчните клетки, вероятно ще излязат и по-разумни думи на езика.
Никой не Ви кара да членувате, където и да е.
Страхът от подписите и печатите и повсеместен в тази територия и населението й. Запазете спокойствие!
В едно наименование обикновено има скрит смисъл и е въпрос на тълкуване. Особено забавно би било да се именува дадена организация с кратко описание в 10 реда на това какво се случва в нея....и така отново се връщаме към чесането на разни клетки.

 74 
 -: Август 21, 2019, 07:53:35  
Започната от ozzy - Последна публикация от TomHor
Супер записвам се за един брой за сега.
Поздрави.

 75 
 -: Август 20, 2019, 01:27:32  
Започната от pinhead - Последна публикация от тедо
дуплики ,
ся
няма повод за чесане на езици ,ами за чесане на мозъчни клетки
защото
когато нещата станат официални и свързани с подписи и печати ,и с парични вноски ; то те трябва да са праволинейни и  с мислени

 иначе
на мене ми се тая ,тъй като не обичам да членувам в партийни и/или н.п. структури

толкоз

 Млъкнал

 76 
 -: Август 15, 2019, 02:47:23  
Започната от gbpipes - Последна публикация от gbpipes
Уважаеми господа,
групата във фейсбук, която до днес работеше трябва да бъде заменена по технически причини. Не е възможно да реорганизираме старата страница / група, така че публикациите да са по теми. Платформата не го позволява. По тази причина направих нова - тази група (вижте линка долу) и призовавам всички да се присъединят. Съдържанието в старата ще бъде преместено поетапно в тази група.
Извинявам се за неудобството, но няма какво друго да се направи.
Предстои създаването на официален уеб сайт на клуба, където да бъдат публикувани важните неща, към която се надявам да успеем да създадем нов или да преместим този форум.
Нито групата, нито форума или страницата се заместват взаимно.
https://www.facebook.com/groups/2399932613580400/
Поздрави

 77 
 -: Август 14, 2019, 11:50:48  
Започната от gbpipes - Последна публикация от ozzy
Колеги,смятам,че е време,а и редно,да приключим с тази драма.Който желае,нека е член на БКЛ,който не желае,да не членува.Във форума ще има място за изява на всички.Лично аз,ако съм обидил или индиректно засегнал нечие его-да ми прости.Мисля,да заключа темата.

 78 
 -: Август 14, 2019, 12:35:26  
Започната от gbpipes - Последна публикация от pinhead
Георги, не си заслужава заради двама-трима мрънкачи да изоставяме клуба и да вдигаме ръце. Евгени го каза доста точно - селски драми винаги ще има, не им обръщай внимание. Кой не разбрал, щото не е бил на кеф или трезвен, кой е обиден, щото не бил поканен за учредител... Дребни селски драми, нищо повече. Честно казано, писна ми от хора, дето ми броят присъствията в кръчмата на Лео и ми държат сметка, без да са си мръднали пръста и на йота за клубната идея. Имаме официално регистриран клуб, останалото са селски драми и бабешки брътвежи - игнорирай ги и си вършете работата, щото отплесванията във "философски драми" няма да доведат до нищо добро, само ще ви изнервят и попречат на работата.

P.S. Пичове, щом не ви изнася, не ставайте членове на клуба - обясненията си ги запазете за вас, няма нужда всички да четем личните ви екзистенциални драми.

 79 
 -: Август 13, 2019, 08:17:24  
Започната от gbpipes - Последна публикация от ozzy
Клубът е нормално следствие на общуването ни във форума,като те са нормално и логично свързани.Въпреки това,във форума може да се изявяват и членове,нежелаещи,бягащи,странящи и прочие гимнастики,от организиран живот във всякакви форми и варианти.Аз самият съм такъв,но в едни други си интереси,и ги разбирам.Но това не означава,че трябва да се сее завист и жлъч.Нека успокоим топката,и започнем да градим.Колегата Тропчо си задава въпроси,въпреки,че не се e позаинтерсувал за хронологията на нещата,както и участието на хората в тях.Хронологията е Форум-Страница-БКЛ.Създателят на форума е и един от администраторите във ФБ страницата,както и сред учредителите на БКЛ.Стига вече,няма драма,няма трагедии.Това,че през последната година не съм бил много активен,касае само мен,и мои лични ангажименти.Както казвам-дайте да си пушим лулите-те са вечни,ние-не!Хубава вечер!С безалкохолна бира,и Бичи очички-Наздраве.

 80 
 -: Август 13, 2019, 07:54:36  
Започната от gbpipes - Последна публикация от Ilchev
Според мен има няколко варианта за действие във фейсбук.
1. Създава се страница или се оправя тая- копие на форума, с теми, които всеки спазва и коментира строго за нещата, които се отнасят.
2. Страницата си остава в тоя си вид, като се предупредят всички да спазавт добрия тон и да се избягват лични нападки - в противен случай-БАН и ИЗТРИВАНЕ , ама наистина!!! Също така да се спрат леки подмятания за политика, които явно дразнят хората- без значение на партийност. Членувам в доста групи за лули и има такива с поне 50-100 публикации на ден- не пречат на никой и дори си обсъждат хората- лули, тютюни. Само в бг групата се говори за задкулисия, шуробажинащини и други такива. Никой не мисли, че активните хора във форума, фейсбук, на срещите са една шепа народ. И е нормално активните да направят нещо, за да може да не тъпчем на едно място, а да ни се случват и други интересни неща и събития, свързани с лулите. Първата стъпка към това беше учредяването на БКЛ. Със сигурност ще има много привърженици, със сигурност ще има много опоненти, защото сме си такива отвътре.
Но, ако тези опоненти, положат минимални усилия и започнат да дават идеи и да помагат, кой- както може, повярвайте ми- догодина ще бъде съвсем различно и много по- забавно и приятно.
Мога още доста да си пиша, но ще спра. Горенаписаното си е лично мое мнение и не обвързвам никой с него.
п.с. Фейсбук винаги е бил и ще си остане място за забавление- не може да се мери с форума. Но всеки, който търси информация в групата, може лесно да я намери- всяка група има търсачк и работи с ключови думи. Например - напишете ,, клубна лула,, и ще изскочат всички теми с тези думи. Така, че не е оправдание за някой, че не може да намери, каквото му трябва и трябвало да чете всичко наред.

Наздраве от мен. Отивам да си запаля една лула с bullseye Flake и да си сипя нещо.

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!