PipeZone PipeZone
Юли 06, 2022, 08:44:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 -: Август 09, 2019, 05:24:38  
Започната от ozzy - Последна публикация от ozzy
Колеги,както сте разбрали,по ротационен принцип тазгодишната лула ще бъде на Десо Гечев.Молбата ми е,нека майсторът качи тук трите проекта,а тези от вас,които членуват САМО във форума,дадат своя вот .Ще сумираме резултатите,и ще уточним модела и броя на заявките.Правим това на форсаж,поради ред причини,които сигурно сте разбрали.Нека успокоим топката,и продължим добрите традиции.Ние сме временни,лулите-вечни!Помнете го,и пушете в мир.Десо,ти си:

 92 
 -: Август 09, 2019, 05:16:42  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от ozzy
Момци,уточнихме се.Нека не търсим под вола теле.Пускам тема,в която Десо да представи трите проекта.Молбата ми е това да стане,при възможност по-бързо.Колегите,не членуващи във фейсгрупата,да дадат своя вот тук,и ще сумираме резултата.Заключвам тази тема.

 93 
 -: Август 09, 2019, 11:50:42  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от pinhead
Е аз каква точно връзка имам с въпросната лула, та да пускам тема? Мисля, че го казах достатъчно ясно - това си е отговорност на майстора.

 94 
 -: Август 09, 2019, 11:35:26  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от ozzy
Добре,де,защо не пуснете тема?Хайде,аз нося основната вина,но поне това всеки може да направи.Борисе,говорите така,сякаш форумът е моя собственост(нещо,като стената във Фейса),а членовете му са гости,и трябва да ги калесвам.

 95 
 -: Август 09, 2019, 11:06:33  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от pinhead
Пак се отплесвате в странични теми - противопоставяне на форума и фейсбук страницата... Даниел иска да ви каже нещо съвсем друго, прочетете ако трябва темата му отново. А именно: все още няма отделна тема за "Лула на 2019" тук... За да е прегледно за всички които проявяват интерес към нея. По този начин, с липсата на тая тема в този форум, вие не само изключвате от дискусията членовете които нямат Фейсбук профили, ами и правите намирането на информация за тая прословута лула много по-трудно. Колко по-ясно да ви бъде казано това нещо? Съжалявам за острият език, ама два дни в групата се приказват глупости и селски драми, а все още майстора не се е сетил да си направи темата тук. Сиреч, противопоставянето което така яростно отричате, сами си го правите.

 96 
 -: Август 09, 2019, 10:02:20  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от ozzy
Колеги,явно оставяте работата тук само на мен,и търсите по-лесните варианти,предлагани от Фейсбук.От година насам,се колебая относно необходимостта от форума,тъй,като свободното ми време е кът.Ако и вие мислите така-пускам Бебето през октомври,и приключваме.Жалкото е,че има членове,които не използват Фейсбук.Противопоставяне между форума и БКЛ няма,тъй,като те са неразривно свързани.

 97 
 -: Август 08, 2019, 05:13:48  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от Десислав Гечев
 Ако имах възможност, щях да пусна платформа за вписване  на хората, желаещи лулата, но това могат да правят само администраторите. Говорих с Гец и Вехтия, които обещаха, че ще я постнат скоро.
Относно форума, жалко  е наистина, че е занемарен, но според мен това не означава, че общността ни е разделена на БКЛ и "Пайпзон", а както колегите по- горе споменаха, Фейсбук предлага по-атрактивна и лесна комуникация, която обаче е и страшно разбъркана и несистематизирана.

 98 
 -: Август 08, 2019, 03:58:13  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от Daniel Panev
Резюмирано от Фейсбука Намигване
Това, че "важните" постинги се разводняват с лафове и шеги не е проблем. така или иначе, фейсбук дава възможност  да се "закача" всяка важна публикация. Така че няма драма.

Еми на мен това ми е драмата - не се закачат  Ухилен Иначе нека си се разводняват - не ми пречи...

 99 
 -: Август 08, 2019, 03:43:35  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от Utremer
Резюмирано от Фейсбука Намигване

Първо, малко предисловие: нормално е комуникацията да се насочва към място, където всяко съобщение може да се напише бързо и лесно и също толкова лесно да се прочете и коментира. Това, че "важните" постинги се разводняват с лафове и шеги не е проблем. така или иначе, фейсбук дава възможност  да се "закача" всяка важна публикация. Така че няма драма.
Сега, за лула 2019:
1. Според ротационния принцип сега е ред на Десо да предложи модел.  По всичко личи, че от трите предложения ще се прави чърчуордъна, защото има много повече гласове.

2. Това е последната форумна лула. От 2020 година ще има само клубни - всеки майстор ще предлага модел, членовете на клуба ще избират и пак с гласуване ще се избира "победителя". Клубната лула ще е баш такава: само за клубарите-членове. Форумна лула поне засега не се предвижда.

3. Деспо трябва да обяви края на гласуването за избора на модел и да започне записването. Тъй като гледам, ще има доста повече от 30 лули. Дали ще са с пореден номер, пак той решава.

 100 
 -: Август 08, 2019, 03:41:39  
Започната от Daniel Panev - Последна публикация от gbpipes
Панев, като цял си прав, няма спор и отлично разбирам защо си се адосал. Работата е техническа, както знаеш и е свързана с време, което да бъде отделено за целта.
На мен лично АДСКИ МИ ПИСНА да се обяснявам като виновник.
Проблемът е че информацията, независимо къде, НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ правилно и в пълен структуриран вид, предвид аудиторията. Не може да се пусне един фитил и да се чака там какво ще стане. Трябва да се каже ясно кой, къде, колко, какво и въпросът приключва.
Тъй като, пак казвам,  на мен лично ми писна, престанах да пиша и де се опитвам да съм от полза „за общото благо“, защото непоисканата помощ не трябва да се предоставя. Ако не знам нещо как се прави, проучвам, питам и така. Толкова.


Страници: 1 ... 8 9 [10]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!