Перфектния за мен тютюн!
Не ме питайте как си го поръчах и как дойде, но си заслужаваше...и дългото чакане и сериозните усилия...
Изключително балансиран и приятен тютюн!Изпъква сладката вирджиния, допълнена подобаващо от перике и кавендиш!
Среден по сила и много подходящ за ежедневна употреба според мен!Абсолютно ненатрапчив аромат!Усещам ядки и нещо ябълково като, че ли?! Определено има и цитрусови нотки! Играта на вкуса и аромата се променят при всяко следващо дръпване и затова не мога да преценя в началото, в средата, в края...разбира се тук има значение и пълненето, но аз предприех простия метод - намачкване на 2 монетки и пълнене...в калабаша се пуши страхотно и дълго, повярвайте ми!
Дойде с влажност готов за употреба, но едва ли е фактор в случая, след като е насипен и пътува в стандартния плик с цип.....!
На ръба съм да кажа, че е дори и по-хубав от Ескудото, но....ще се въздържа!Бичите очи е може би повече сладък, но.....Всеки с достойнствата си!
В малки огнища, като, че ли не могат да му излезнат всички достойнства, започва да гъргори, но се пристрастих и го пуша в повечето от ежедневните си лули и експериментирам!
Стана ми един от фаворитите!Препоръчвам с две ръце!