Аз малко от краката за главата.Първо почетох,пописах тук таме по темите и сега се представям.Благодаря ,за възможността да се регистрирам и участвам във Вашият/вече нашият форум.Казвам се Гаро Албояджиян и съм най- добрият музикант и риболовец сред лекарите и най-добрият лекар сред музикантите и риболовците
.Отрано закърмен с разказите на Артър Конан Дойл,Джек Лондон ,Реймънд Чандлър,оформен като личност с музиката от епохата и стила на Дийп Пърпъл ,облагороден с вкусовете на Бърбън и отлежал Арменски коняк,посегнах към мундщука в крехка възраст,още от пропушването ми,но с прекъсвания.Минал съм през всички Корекомски тютюни ,после предимно Клан/старият/,Дънхил,Скандинавик ,Боркум риф,но любимите са ми тези с Латакия / на кой ли не са/.Иначе от цигарите ,обичам силни-старите Кемъл,Пал мал,Житан,Голоаз-особено без филтър.От 4 години си свивам сам цигари,в опит да намаля тютюна и да пуша по хубав и вероятно качествен тютюн.Сега от около година съм на смесен режим,навън -цигари,в къщи -лула,с идея да премина само на лула/ а дано,ама нада ли/.С интерес чета темите тук и има доста нови неща които научавам.Желая на всички да са много здрави ,да си пафкате лулите в мир и с кеф и Long live rock and roll.