|
MiltonR68
Newbie
Публикации: 15
|
|
« Отговор #166 -: Декември 27, 2015, 03:39:17 » |
|
Пу-Пу-Пу за мене! Да пупуша и аз с първата си вкусна българска лула.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gruev
Jr. Member
Публикации: 77
|
|
« Отговор #167 -: Декември 27, 2015, 06:32:11 » |
|
Билярда е много симпатичен. Тия тумбести форми са ми най-любими. Браво Руско!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gruev
Jr. Member
|
|
« Отговор #168 -: Декември 29, 2015, 03:09:37 » |
|
Още едно творение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gruev
Jr. Member
|
|
« Отговор #169 -: Декември 29, 2015, 03:13:50 » |
|
И още две ей такива изчанчени :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiltonR68
Newbie
|
|
« Отговор #170 -: Декември 30, 2015, 06:20:19 » |
|
Специални благодарности към Руско, за това, че ме спретна с тази лула, която се оказа страхотно изработена и впечатляваща - почти два пъти по масивна е от тези с които към момента разполагам и същите изглеждат, като коледни джуджета пред този Чериууд ситър. В новогодишната вечер ще я разпуша с кеф.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MiltonR68
Newbie
|
|
« Отговор #171 -: Януари 26, 2016, 07:49:29 » |
|
Още едно творение
Освен прекрасната лула на Руско, за която мога да кажа само суперлативи, бих искал да изтъкна и произведението на Митко Груев. Това изчадие просто няма спирачки. Пуши, та се къса с мек и хладен дим. Сега вече разбрах, че е абсолютно прав един наш съфорумник, че "Бриара е за гъзария,кочана е за кеф!"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #172 -: Януари 27, 2016, 04:27:47 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gruev
Jr. Member
|
|
« Отговор #173 -: Януари 27, 2016, 09:04:31 » |
|
Още едно творение
Освен прекрасната лула на Руско, за която мога да кажа само суперлативи, бих искал да изтъкна и произведението на Митко Груев. Това изчадие просто няма спирачки. Пуши, та се къса с мек и хладен дим. Сега вече разбрах, че е абсолютно прав един наш съфорумник, че "Бриара е за гъзария,кочана е за кеф!" Радвам се, че кочаненият чърчуардън така вярно ти служи Май ше направя повечко такива с дълга царевична шийка. Сдобих се тъкмо с още матрьял, преседял две години.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #174 -: Януари 28, 2016, 05:55:39 » |
|
Браво Руско.Изобщо не е хоби изработка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pana
Jr. Member
Публикации: 99
|
|
« Отговор #175 -: Януари 28, 2016, 08:20:38 » |
|
Новата си придобивка мисля да я кача тук, защото тази тема частично си се обособи като темата на Руско(къде се вика, над 40% си е негова). Това е още една лула маде ин Руско. Много ми хареса, взех я и отпраших към София, та сега аз трябваше да я снимам, че Руско нямаше време. Извинявам се за качеството на снимките. Ами супер си е ...лека, много удобна и по традиция пушеща страхотно. Много хубава шарка е излязла. Аз също като Калин мисля, че Руско убедително започна да надскача клас "Хоби изработки".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #176 -: Януари 28, 2016, 08:37:21 » |
|
.... Аз също като Калин мисля, че Руско убедително започна да надскача клас "Хоби изработки".
Това мисля че е ясно одавна.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #177 -: Януари 28, 2016, 10:15:59 » |
|
Това е един билярд , който го правих под насоките на жоро Бояджиев , който със търпение ми обяснява тънкостите при правене на прави и всякакви лули . Благодаря Жоро .И на ГЕЦ също искам да благодаря за съветите . Така ме обзе желание да правя прави лули напоследък и започнах няколко - потчето , този билярд , още няколко други са на път да се излюпят ха ха а
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #178 -: Януари 29, 2016, 06:58:02 » |
|
.... Аз също като Калин мисля, че Руско убедително започна да надскача клас "Хоби изработки".
Това мисля че е ясно одавна. Само да си намери клеймо,и веднага го слагам при майсторите.Заслужава вече,момчето.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
|