ozzy
|
|
« Отговор #45 -: Април 30, 2013, 07:54:26 » |
|
Благодаря за съвета Искам да те попитам също... в тази, която си я взех днеска бриара, между мущука и бомбето има една метална спираловидна като ос... заострена в единия край които влиза в бомбето и се вижда, когато погледнеш вътре в бомбето. За какво служи тя... нещо като филтър ли играе или? По-скоро служи за охладител и кондензатор.Определено не филтрира.Модели и форми-колкото щеш.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
deooo
Newbie
Публикации: 6
|
|
« Отговор #46 -: Април 30, 2013, 07:59:39 » |
|
Ясно. И един последен въпрос...хем да спра да досаждам за вечерта, хем и аз да си стягам багаж за похода през почивните дни. Какво ти е мнението за тези лули Calabria Pipe и за тази въпросната на тази марка... цената на която мога да я взема е 15лв.?
|
|
« Последна редакция: Април 30, 2013, 08:16:19 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #47 -: Април 30, 2013, 08:13:13 » |
|
Сносна лула.С филтър ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
deooo
Newbie
Публикации: 6
|
|
« Отговор #48 -: Април 30, 2013, 08:17:43 » |
|
Идея си нямам. Пише само, че е нова. Ще преспя една нощ и ще реша . Благодаря ти още веднъж за отделеното време. Ако не се засечем, весело посрещане на Великденските празници
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #49 -: Април 30, 2013, 08:18:03 » |
|
Мисля,че този калабриец продаваше и блокчета бриар за изработка на лули.Добър материал.Определено.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #50 -: Април 30, 2013, 08:18:53 » |
|
:)Весели празници.Мисля,че лулата си струва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #51 -: Април 30, 2013, 09:25:24 » |
|
Същата фирма продава заготовките за лули - до колкото знам, това им е основната дейност. В сайта им същата лула се продава за 45 евро - за 15 лева непушена си е чиста далавера. И аз и се чудих на тази, ама реших да я подмина.
Поздрави
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #52 -: Април 30, 2013, 10:29:16 » |
|
И аз и се чудих цял ден , ама нека в друг да е късмета ! Не е лоша лулата .Дано я вземе някой от форума ,за да разказва как пуши пущината .
|
|
« Последна редакция: Април 30, 2013, 10:33:30 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #53 -: Май 01, 2013, 07:43:46 » |
|
Предполагам,че лулите ще са прилични.Материала е отличен-сетих се,че от негово плато си направих Фрийхенда.Перфектна обработка и шарка.Чака ме още едно парче негов бриар,но кога ще му дойде реда...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|