PipeZone PipeZone
Декември 22, 2024, 10:31:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Fribourg&Treyer - Black Jack  (Прочетена 9202 пъти)
Cefy
Hero Member
Публикации: 817

« -: Август 30, 2012, 07:06:45 »

Чиста, чиста вирджиния!
Вторият ми тютюн от тази фирма и отново прекрасни впечатления!
Не съм пушил досега по .... "прост" тютюн...ще разясня:
1. Пълни се перфектно без никакви усилия, просто е пухкав и с подходяща влажност  - готов за директна употреба;
2. Изгоря равномерно от началото до края без да си променя вкуса и аромата, малко и качествена бяла пепел;
3. Вкуса и аромата са абсолютно балансирани - цитрус и може би мед? Много мек вкус, но не слаб;
Да насложа и малко епитети - елегантен, нежен, чаровен!!!
За това и написах "прост" - неангажиращ нито пушещия, нито околните!Лесен за употреба!
Доставих си го преди 2 месеца, но досега се колебаех да го отворя!Очакването за тъмен цвят, вкус, лепкавост (асоциация от името) ме спираше, но се оказа, че няма нищо общо - пълна противоположност - светъл до златист цвят, както написах страхотно финно нарязване и перфектен за мен тютюн.

« Последна редакция: Декември 14, 2012, 09:49:26 от ozzy » Активен
kalin andreev
Hero Member
Публикации: 889

Ел. поща
« Отговор #1 -: Август 30, 2012, 07:43:01 »

Гледай да не изпушиш цялата кутия за да остане за проба когато най сетне се наканим да се съберем.Всичко ми е интересно на тази фирма,а нищо не съм пушил.
Активен
Cefy
Hero Member

« Отговор #2 -: Август 30, 2012, 10:21:19 »

Ами....Cut blended plug....свърши...срам ме е, ама...ще запазя от този....за прословутата среща...
Доколкото успях да наблюдавам в нета фирмата продава не повече от 10-12 вида тютюн за лула, даже не успях да им видя официалния сайт...и всичките са почти еднотипни - вирджиния, вирджиния, вирджиния...Калине, ти май не си фен на чистата вирджиния, та може и да се разочароваш от моите суперлативи, но....както много пъти сме обсъждали - разни хора - разни вкусове! Намигване
Активен
kalin andreev
Hero Member

Ел. поща
« Отговор #3 -: Август 30, 2012, 10:35:56 »

Cefy,наистина не се кефя на чиста вирджиния,ако няма някаква екзотична нотка.25 години пуших цигари и не знам защо,вирджинията ми напомня само на това.Но винаги,съм готов да пробвам нещо ново. Стегни се и гледай да остане за по една лула.
Активен
Kliment
Sr. Member
Публикации: 271

Ел. поща
« Отговор #4 -: Септември 17, 2012, 10:52:30 »

Cefy,наистина не се кефя на чиста вирджиния,ако няма някаква екзотична нотка.25 години пуших цигари и не знам защо,вирджинията ми напомня само на това.Но винаги,съм готов да пробвам нещо ново. .

E те към това изявление на Калин нямам какво да добавя освен че подкрепям с две ръце - все едно аз съм го казал. Ухилен
Активен
Cefy
Hero Member

« Отговор #5 -: Септември 18, 2012, 05:49:24 »

Cefy,наистина не се кефя на чиста вирджиния,ако няма някаква екзотична нотка.25 години пуших цигари и не знам защо,вирджинията ми напомня само на това.Но винаги,съм готов да пробвам нещо ново. .

E те към това изявление на Калин нямам какво да добавя освен че подкрепям с две ръце - все едно аз съм го казал. Ухилен
Чиста, чиста вирджиния....ама му хареса на Калин....не е във възторг, но имаше по-скоро положителен ефект от пробата отколкото отрицателен!Калине, не се ослушвай-потвърди!
Така,че цигарен/нецигарен е готино!Тази фирма си държи на името и на качеството и всеки опитал нещо от тях е с добри отзиви!Може би и това е начина-правиш сачо 5 неща ама качествени, а не 100 от които 3 имат смисъл и някакви достойнства!!!
Активен
kalin andreev
Hero Member

Ел. поща
« Отговор #6 -: Септември 18, 2012, 07:57:12 »

Наистина е хубав тютюн.Без примеси,без други аромати просто чист 100% тютюн.
Активен
Cefy
Hero Member

« Отговор #7 -: Октомври 20, 2012, 10:00:34 »

Пробвах го днес и в царевична лула!
След като го бях забравил и се беше изсушил на макс в оригиналната кутийка, му сложих за два дни овлажнителче!
Напълних една царевична лулица и излезнаха още достойнства!
Появи се и нюанс на сладък аромат и вкус на мед!Видимо царевчните лули освен тяхната непретенциозност могат да докарат и до допълнителни непредвидени удоволствия! Ухилен
Активен
kalin andreev
Hero Member

Ел. поща
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2012, 07:02:53 »

Точно така.Наистина като пушиш "царевичака"се усеща една сладникава нотка.Особенно,ако е нова.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: