Имах удоволствието да тествам тази финна смес от вирджиния,латакия и бърлей.Натрошен флейк,наситен с букет от деликатни аромати.В различните части на чашката,като че ли преобладава различен( :-\или ми се струва?)-лека ванилия,какао...Деликатен и мек тютюн!Лесно се пълни,дето се казва-пали се от раз,гори плавно и равномерно.
да, поредния много приятен тютюн на фирмата. доста по неутрален, но с постигането на студен дим излизат съвсем фино нюансите на лека сладка ванилия и далечно како.
Ози много точно е казал какао и може би така трябва да се определя, защото, когато повечето чуят за шоколад както при СГ и ГХ и очакват нещо в стил вкус на милка, а всъщност става дума за "горчив" шоколад, т.е. много по-правилно е определението неподсладено какао - този сипкав аромат на "острието на бръснача" между горчиво, кисело и някаква витаеща идея за слако.
Аз лично мисля, че не усещам латакия, и мисля, че това е голямата разлика с Бобс чоклет-а. Макар че но мен и там ми се губи обикновено.
а защо е и какво значи unscented =мисля, че както и повечето си събратя при ГХ този тютюн го има и като плъг, но под друго име и там е просто... по-парфюмиран. знам, че той и така намирисва леко, но плъг-ът доколкото съм чел вече си бил яко парфюмиран... както се оплаква Калин от Енердейл-а.