kalin andreev
|
|
« -: Октомври 06, 2012, 07:44:02 » |
|
Най-накрая,благодарение на Cefy и аз пробвах това технологично чудо, сътворено от находчивоста на човешкия гений-царевична лула.Мога да кажа само суперлативи.Прекрасен студен и сух дим.Не променя аромата на тютюна.както първоначално смятах.И невероятно лека.Това е перфектния избор за пушачи като мен,които обичат да държат лулата със зъби.От нетърпение изпуших 3 лули една след друга и неусетих никаква разлика.Нито прегоря,нито се загря.Продава се с дълъг хартиен филтър с целуфанова опаковка от външната страна,който не отсраних.Не знам дали така е редно,нека по-запознатите да споделят.Пуших Боб чоколет,защото ми е толкова познат,че бих познал всяка една промяна във вкуса.Такава изобщо не констатирах,а вкусът беше доста по мек.Не усетих никаква лютевина,както се случва,когато пуша в лула без филтър с активен въглен.Това е лулата за начинаещи пушачи.Горещо я препоръчвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2012, 07:52:28 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2012, 08:18:05 » |
|
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2012, 08:23:19 » |
|
;)Сега ще върви бърбъна,Калине-с царевична лула и здрав южняшки блус....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2012, 08:43:46 » |
|
Егати....изпревари ме....и не е благодарение на мен, а на Ози, че следи какво се появава на далавера в пространството... Аз пък писах в другата тема.....така, че ако модератора прецени, да ми премести поста, мисля че тук вече му е мястото... Хладен дим на всички!Царевичаците са страхотни! И наздраве!Веднага наливам един Knob Creek!С доза Ескудо!
|
|
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 08:44:43 от Cefy »
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2012, 08:57:47 » |
|
Ами изпреварих те.Сутринта като ти звъннах, още не беще ги пробвал,а аз бях на третата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2012, 09:01:42 » |
|
Ози,точно това ми се върти в главата,но ще мина само с Джон Ли Хукар.Бърбана свърши.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2012, 08:28:36 » |
|
Не спирам да се възхищавам на пушенето с царевична лула.За пореден път се убеждавам,че колкото е по–опростено едно нещо,толкова по–добре работи.Ще излезе вярно,че на американците цялата им култура се върти около "кукуруза"...бърбън,корн коб,пуканки,тортили....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #8 -: Декември 26, 2012, 10:01:16 » |
|
General Corncob -моят нов другар за зимните вечери,гарантиращ дълго,дълго пушене. :)Удоволствието е гарантирано.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #9 -: Декември 27, 2012, 08:21:16 » |
|
Изглежда и звучи вкусно! Да ти е сладко! (в добрия смисъл на "сладко")
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #10 -: Декември 27, 2012, 10:38:27 » |
|
Готин царевичак! Ако не е тайна, сподели от къде се сдоби с него, защото на повечето места са изчерпали големите размери лули.
P.S. Ако някой много го е закъсал за Медико филтри, имам за подаряване кутия и половина (17 бр.) - да драсне едно лично. Че аз си намерих начин за обезфилтъряване.
|
|
« Последна редакция: Декември 27, 2012, 10:40:30 от pinhead »
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #11 -: Декември 27, 2012, 11:44:22 » |
|
Генералът беше в торбата,която ми се падна-от промоциите 10 лули за 30$,които поръчахме от Мисури Меершаум.Иначе си ги има на редовна цена в каталога им.Аз медико филтрите нещо не ги тача,та си взимам 6мм. на Белия слон.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #12 -: Декември 28, 2012, 01:31:35 » |
|
Благодаря. Проблемът е, че още август месец ММ обявиха спиране на производството на големи лули - нема кукуруз с други думи. Почнаха да заместват моделите - примерно Дипломат-а от заоблено огнище го промениха в цилиндрично и с по-малък обем. Та малко се колебая за поръчка от тях. Отделно доста хора се оплакват, че напоследък лулите им са с повече гипс по огнището, отколкото царевица... Явно ще чакам следващата реколта за нови попълнения.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #13 -: Декември 29, 2012, 12:39:29 » |
|
:-\Лоша реколта,сигурно...Аз проблеми с пълнежи по чашката на лулата не съм имал,и не знам,защо се оплакват янките. Погледни сайта на този младеж,добра алтернатива е,даже мисля,че все още има от Генерала. http://aristocob.com/Default.aspx
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #14 -: Декември 29, 2012, 03:21:33 » |
|
Чичко Скот (собственикът на сайта) е пич - вече съм поръчвал от него, освен лулите ми изпрати безплатно 3 кутии с филтри и два тампера. Е, тамперите са от дървени "пирони" за топки за голф, но жеста му ми направи много добро впечатление! Но и при него всичко е изчерпано - проверявах доста пъти, защото цените са му по-добри от ММ, а и подбира лулите които изпраща. И не на последно място, Скот е много земен, приветлив и отзивчив човек - все неща, които ценя.
P.S. Всъщност генерала нещо не ми допада - много ми е дълъг един такъв... Клоня повече към Country Gentleman, Diplomat и подобните.
Поздрави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|