Cefy
|
|
« Отговор #30 -: Септември 21, 2013, 05:57:35 » |
|
Намирам се в страхотен миксер от бизнес, пътувания, лудница и т.н....... Единствената утеха остава по някоя лулица от време на време и не толкова редовно и често, колкото ми се иска..... Днес - полумрачно време, тераса (заради половинката), царевичак и и Дънхил Медальон...... Глътка въздух за душата, релакс за тялото....в откачената действителност! Хубав уикенд на почитателите!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #31 -: Септември 21, 2013, 08:31:01 » |
|
Изкарах 9 дена на бивак на язовир Кържали Беше невероятно е определено хванах и риба ) Компанията беше уникална ,много веселие и невероятни вкусотии Истонски се наслаждавах сутрин рано като влеза с лодката и отида някъде в някои залив и си взема силно и ароматнокафеи си запаля лулата , бях си взел нялко вида дънхил и 1 фрог мортон -душата беше в рая Обещавами снимки Това е един от най красивите язовири .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #32 -: Септември 22, 2013, 09:43:19 » |
|
Неделя сутрин...и заслужено спане до по-късно! Страхотно етиопско кафе, прясно смляно и натъпкан до горе билярд с насипен Питър Стокъби - Булс Ай Флейк..... Мързел и спокойствие! Хубава неделя на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 09, 2013, 10:00:29 » |
|
Не мога да се откъсна от Стокъби-то.....днес ми остана време да раздвижа една украинка....(Сан Санич)....Добре започва деня! И на Вас да Ви е така!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 09, 2013, 08:46:03 » |
|
Табиетлийска закуска
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 09, 2013, 08:52:18 » |
|
По-скоро.....импровизирано-неочаквана..... Въпросът е как завършва...... - Hoyo De Monterey - Double Corona - яка пура (около 2 часа) страхотно димене....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 09, 2013, 08:59:09 » |
|
А нещо за преглъщане?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 09, 2013, 09:00:52 » |
|
Сега, както съм скапан след тъпия ден.....глътка Барбаяни и Romeo y Julieta - Real Reserva Maduro - Тубус...позволявам си още една пура, шото съм се фитнал от нерви......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 09, 2013, 09:16:15 » |
|
Наздраве и по-кротко.От нерви ще се гътнем,а нетрябва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 10, 2013, 06:53:25 » |
|
Мдааа,стига нерви.Добро утро със SG Chocolate flake в джентълмена коб,и нес кафе с мляко.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 10, 2013, 07:58:25 » |
|
Odissey на G. L. Pease (Гришата). Малко в повече е латакията, дори и за моя вкус, вече втора чаша кафе изпива....
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 10, 2013, 08:47:43 » |
|
Добро утро
След интензивна разходка докато съм оставил кучетата да дишат стокъби туистед флейк в малката ми бамбукова лулица с едно кафе пред близкия магазин. На въздух е много добре. Приятен ден на всички !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 10, 2013, 09:30:47 » |
|
Мдааа,стига нерви.Добро утро със SG Chocolate flake в джентълмена коб,и нес кафе с мляко.
Стига с тия нерви , че водят до болести ааааааааааааа А всички болести са резултат от нерви , само сифилиса е от удоволсвие
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #43 -: Октомври 10, 2013, 06:39:07 » |
|
Тази сутрин пристигна от 4ноггинс едно пакетче, и добрите хора сложили семплерчета от някакъв техен нов бленд кръстен със звучното име "Nutty Professor". Пушим го в нов царевичак, много хубав тутун, на половин лула съм вече, качествен дим, има си всичко, че и Перик даже. Пак с кафе.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 10, 2013, 07:32:39 » |
|
Какво съвпадение днес с Ози.... За първи път пуших СГ - Чоколейт Флейк.....не бях очарован, но пък си пуших цял ден.... Ще споделя по нататък в ревютата...малко да изсъхне, че страшна влажност - направо мокър!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|