pinhead
|
|
« Отговор #195 -: Април 22, 2015, 11:06:05 » |
|
Мани ги бе, Русене - еснафи некакви са тва.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
pecata
Jr. Member
|
|
« Отговор #196 -: Април 22, 2015, 08:36:51 » |
|
Недей така бе Пине, недей. Остави на знающите да обяснат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #197 -: Април 23, 2015, 01:40:26 » |
|
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #198 -: Април 23, 2015, 05:56:09 » |
|
Значи не знам еснафи ли са , манафи ли са , обаче на Петерсон тютюните , и особено специфичният им кейс на ядки и лек дъх на бадеми и на анасон , невероятно ми допадат . Сега аз ,като поддръжник на Кейсиг ереста , харесвам кейснати леко тютюни , даже And so to bed на Езотерика ми хареса , нищо че Балкан Бой ги анатемосва кейснатите тютюни . Не бях пушил датски ароматен от бая време и оная вечер една лула Еринмор ми хареса . Просташко е , но олеква , като си признаеш . А колкото до качеството на Петерсон то е много по високо от на Сам Гавит примерно . Понеже знаеш какво ще има в кутията , точно като цвят и вкус . А на Гавит флейките идат една кутия дебели , друга тънки , трета тъмни стовнати , четвърта светли недостатъчно стовнати , пета средна л Като новата лотария по бутките - изненада с награда . При Петерсон няма лабаво , или промяна на вкуса - всяка кутия е точен клонинг на предишната . не че нещо ама опуках 40 кутий Петерсон и Сам Гавит , тая зима и виждам разликите в картинката .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #199 -: Април 23, 2015, 08:10:46 » |
|
На Самуил Гавид средната възрас на служителите е 80 лазарици. То ни види ни чуе. Не знам каква конзистенция очакваш.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #200 -: Април 24, 2015, 10:47:30 » |
|
Значи не знам еснафи ли са , манафи ли са , обаче на Петерсон тютюните , и особено специфичният им кейс на ядки и лек дъх на бадеми и на анасон , невероятно ми допадат . Сега аз ,като поддръжник на Кейсиг ереста , харесвам кейснати леко тютюни , даже And so to bed на Езотерика ми хареса , нищо че Балкан Бой ги анатемосва кейснатите тютюни . Не бях пушил датски ароматен от бая време и оная вечер една лула Еринмор ми хареса . Просташко е , но олеква , като си признаеш . А колкото до качеството на Петерсон то е много по високо от на Сам Гавит примерно . Понеже знаеш какво ще има в кутията , точно като цвят и вкус . А на Гавит флейките идат една кутия дебели , друга тънки , трета тъмни стовнати , четвърта светли недостатъчно стовнати , пета средна л Като новата лотария по бутките - изненада с награда . При Петерсон няма лабаво , или промяна на вкуса - всяка кутия е точен клонинг на предишната . не че нещо ама опуках 40 кутий Петерсон и Сам Гавит , тая зима и виждам разликите в картинката .
Много бърже забрави куре как дънеше качак та ти пращяха ушите...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #201 -: Април 24, 2015, 06:58:42 » |
|
Плъмкейка си го пуша с най-голям кеф.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #202 -: Април 24, 2015, 07:49:49 » |
|
Ич не съм фен на Петерсона....сори!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #203 -: Април 24, 2015, 10:55:35 » |
|
Последно пуших лула "И тъй, към леглото..." Слушайки парчета на "Supertramp" и "Pandora's Box" ...
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #204 -: Април 26, 2015, 12:38:18 » |
|
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #205 -: Април 26, 2015, 10:08:05 » |
|
Снощи "Макбарън Стоктън" и "Болярка "свето - блага работа....
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #206 -: Април 26, 2015, 03:37:26 » |
|
Снощи бях на червено домашно винце с Нощната шапчица на Дънхил.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
pipefan
Jr. Member
Публикации: 91
|
|
« Отговор #207 -: Април 26, 2015, 06:42:12 » |
|
Цaревичaк бърбън с езотерикa мaргейт, лулa Биг Бен Бургунди и хaлбa минерaлнa водa Девин. загрузить картинку
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
Публикации: 91
|
|
« Отговор #208 -: Април 28, 2015, 08:22:07 » |
|
Вaнкa прaскa дaжд, пък язе си пaфкaм дънхил aперитиф в тaз лулицa-Биг Бен Ломбок.
|
|
« Последна редакция: Април 28, 2015, 08:55:08 от pipefan »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #209 -: Май 03, 2015, 11:24:08 » |
|
Ще вкарам една Загорка Ретро,прикадявайки с Gawith Hoggarth No. 7 Broken Flake в Ъруин-а.Релакс.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
|