PipeZone PipeZone
Декември 22, 2024, 10:32:47 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Mac Baren -Plumcake  (Прочетена 8193 пъти)
ozzy
Administrator
Hero Member
Публикации: 1341

« -: Октомври 06, 2013, 06:05:42 »

Поредната ми среща с продуктите на МБ напоследък.Взех това чудо,смесено от здрава вирджиния и бърлей,леко подправени с тъмен кавендиш и латакия.Очаквах лек аромат на ром.При отварянето онемях-навсякъде се разнесе аромат на нашенска сливова ракия.Трудно свикнах с него,но към края на 100 грамовата кутия се улових,че ще ми липсва.Лентовидно нарязан,гори безпроблемно и плавно до мека сива пепел.Насищащ тютюн.И определено това няма да единствената ми закупена кутия.

Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
kalin andreev
Hero Member
Публикации: 889

Ел. поща
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2013, 06:24:34 »

Ако искаш вярвай,изпревари ме с една минута.Днес четох едно твое ревю за мак барен дарк туист и реших да драсна за плъм кейка,а ти взе, че отвори тематаЗа пръв път го пробвах преди 3 години. Шуреят ми го донесе от Барселона и останах приятно изненадан.Приятен аромат,гори много добре приятно силен без лютивина.След това съм си го поръчвал няколко пъти от смокингпайп и мисля пак да го направя.А цената е доста атрактивна за тютюн в кутия.Според мен си заслужава поне да се пробва.
Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
Публикации: 1341

« Отговор #2 -: Октомври 06, 2013, 08:18:51 »

Ухилен Ама усети ли аромата на сливова,Калине?
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
kalin andreev
Hero Member

Ел. поща
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2013, 08:22:41 »

Ozzy,казвал съм ти че съм троянец и малко трудно ще сбъркам аромата на сливова ракия Ухилен Ухилен Ухилен
Активен
Cefy
Hero Member
Публикации: 817

« Отговор #4 -: Октомври 06, 2013, 08:41:51 »

Не ме ентусиазирате с тея сливи.....!? Трябва някой да почерпи.....
Активен
kalin andreev
Hero Member

Ел. поща
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2013, 08:59:41 »

;DОт теб бирата,от мен сливата.Deal?
Активен
Cefy
Hero Member
Публикации: 817

« Отговор #6 -: Октомври 06, 2013, 09:00:41 »

;DОт теб бирата,от мен сливата.Deal?

Дийл!  Плезещ се
Активен
Kliment
Sr. Member
Публикации: 271

Ел. поща
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2013, 07:02:20 »

аз също имам отлични впечатления от този бленд - купих го в германия поради липса на друг и като компромис, но приятно ме изненада. НЯмам спомен да миришеше на сливова... /абе байтдъуей, момчета, знаете ли вица за ония в пустинята дето били пред умирачка и лазят, лазят и стигат насред пустинята в една кръчма - сядат и идва една сервитьорка с ееееееееей такииииииииива...ъ кво си помислихте ся?... очи бе, очи. И ония така се загледали, че си поръчали по едно кафе с мляко. донесля тя кафето, бръкнала в дуколтето извадила по една боцка и им цръцнала и мляко. Стоят ония и пак се пулят и единият вика: "копеле, добре че не си поъчАхме сливова.../. ТА нямам спомени - по-скоро се усещаше ароматът леко на латакия. Всъщност това е другият смесен с латакия ароматик, който е особен и интересен спорде мен след Перфекшън миксчър на Самуил ГАвидов и неговата безумна комбинация с ванилия. Тук нещата спорде мя спомен бяха доста по-меки и изгладени. Ароматът на някакъв сладникъв кекс се подкрепя и подпира с малко латакия, която обаче не е твърде остра и сместа се пафка доста приятно. Мисля, че за такова есенно време е страхотна.
Иначе помня, че при една среща преди години Номад донесе някаква кутия мисля на МакКлелънд с някаква косатка ли беше риба ли беше и пак някакъв плъм вътре и коментирахме, че тия западняците много си се кефят на такива сливови сладкишчета. Може би щото не са открили сливовата? Аре!
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: