Аз още се чуда дали да не потъпкам естетическите критерии в името на качеството на дима.
Не съм снобарин, ама тия чъби дебели лули некак не моем ги сварим. Казват че предпочитанията относно лулите имали дълбоко подсъзнателно значение, било свързано с либидото, с половия член и т.н. (демек малка пишка, и си купуваш хамър) и какво ли още не, но Юнг и Фройд особенно (и двамата пушили лули) да го духат, въпроса е чисто усещане за естетика.
И още се чудим, естетиката преди качеството, или обратното. Все некога ще престраша и ще зема такава лула.
Работя по въпроса. Трябва да има начин да не е толкова дебела, да не "тежи" толкова формата.
Тази, която направих се получи добре, като за първи път, но има какво да се желае. Например, камерата спокойно може да не е с размерите на огнището, може да е по-малка. Мундщукът да е с по-тънък силует, независимо че ще стане малко по-дълга. Такива неща си мисля, но да видим какво ще излезе.
Човекът, който купи първата все още не е пушил с нея. (аз това не го разбирам, но пък не може всичко да разбирам, нали)
С две думи нямам обратна връзка. Може изобщо да не пуши