socrat_bg
|
|
« -: Октомври 27, 2013, 06:27:58 » |
|
Това са моите красоти , на които невероятно се кефя ,благодарение на Жоро Бояджиев и на Десо от долу нагоре - последното творение на Десо (мн ми харесва ) Над нея е Бамбукчето на Жоро , елегантна и стилна лула , лека и удобна Над нея е Лула-скулптура на Десо -нея още като я видяхи казах искам я , предизвиква усмивка, кръстих я "Щастливецът" А най отгоре ми е първата лула на Биг Бен -сега след лека доработка от Десо . ето и по добра снимка на "Щастливеца" Имам още няколко ,но тези са ми на сърцето :)Забравих да добавя че имам и много красив тампер ,подарък от Десо -Благодаря
|
|
« Последна редакция: Октомври 27, 2013, 06:29:43 от socrat_bg »
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2013, 08:57:22 » |
|
Браво , много красиви неща ! Имай в предвид , че ГЕЦ вече си е в България и ще можеш да допълниш колекцията си от български майстори . И тримата - Десо , Жоро Бояджиев и ГЕЦ са самобитни и световни . Поздравления за избора !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2013, 04:52:03 » |
|
Ами искам да взема ,калабаш от него ,но така и не намирам читави снимки на неговите творения .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2013, 10:19:57 » |
|
Милене, ако и това не ти хареса: http://www.getzpipes.com/значи имаш страшни изисквания, но мисля, че няма да се стигне до там. Аз също искам да си взема някаква носогрейка с калабаш инсайд на Гец-ата - нещо от типа на покера на Цефи, ма да видим кога. Попай намери ли Гец-ата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2013, 10:27:34 » |
|
Офкорсе ! Даже, май ще пием вино скоро ! Като има път насам ! Ама аз съм на зор и скоро ще хващам тренът за Сопот с виното под мишница , разбира се !
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2013, 10:35:32 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2013, 05:56:36 » |
|
Днес съм хепииии Ето пратката (без Фрог Мортон и Есенната вечер ) Просто не знам от къде да започна ))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2013, 08:41:31 » |
|
А,Медалион флейка откъде го поръча,Милене!?Има ли го при германците?
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2013, 04:17:57 » |
|
Почвай от есенната вечер.Сега и е момента
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #9 -: Декември 03, 2013, 05:33:53 » |
|
Дааа утре ми пристига подаръка ,изработен от един много добър майстор на дърво , прави уникални неща. За него беше предизвикателство да ми направи лула Той ми прави и кльонковете за риболов . С последната снимка показвам какви дървета прави .Това е стабилизирано дърво -грубо да обесня , смолата се вкарва под вакум в дървото и се втвърдява . Прави и ножове и дръжки на оръжие е хоби муе иначе си е програмист )))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #10 -: Декември 03, 2013, 06:23:59 » |
|
Лулата е интересна ! Честито ! Комплименти и за майстора ! Дървото е с красива шарка и е обработено професионално. Единствено мундщука малко не ме кефи. Сори ! .Най важно обаче е ,как пуши пущината !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #11 -: Декември 03, 2013, 07:27:23 » |
|
Много си е добре лулата, и мундщуко си е добре. Особенно пръстенчето.
Че и ситтер отгоре на всичко, пушиш си и си я оставаш на масата за да си пийваш биричката или чая.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #12 -: Декември 03, 2013, 08:13:33 » |
|
Много добра лула.Дълги години да си я пушиш!Само,защо не огънеш още малко мундщука?Гледам,май е полиамид,та няма да иска много нагряване.Ако те е страх(не си го правил друг път),дай я на Десо.Все пак-ти си решаваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #13 -: Декември 28, 2013, 01:37:36 » |
|
Благодаря Десо Спас скоро и той ще е ощастливен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #14 -: Декември 28, 2013, 05:09:10 » |
|
Уау,уау,уау!Нямам думи!Честито,Милене!Вече потърквам ръце,и чакам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|