rusen plovdiv
|
|
« -: Ноември 14, 2013, 06:38:41 » |
|
Да ви кажа днес бях безкрайно" обезпокоен "от един колега от форума , койно не стига че ми прати 10 вида тютюни за проба и 1 кутия СКуадрон лидер , ами и със цялата си наглост ми платил доставката на колета , като ме остави онеправдан , неплатил 1 стотинка да се " мъча" цял ден / пък и още няколко дни / с различни инглиш , балкан и вирджиния блендове , пък и 1 Дънхил май . Абе ужас , мъка ама май ще се развеждам с ароматиците . Вирджинията , Булсай флейк и Скуадрон лидера ми легнаха много на сърце , балкан флейковете добри ама много люти научиха ме да опъвам полека , а сега два флейка Найткап много вкусен тютюн и мек , ама бая силен , хубаво че се усетих в най малката лула да го пъхна . С две думи от БГ тютюн вече , само при военно положение . Какви грандиозни боклуци съм пушил досега . Малко ми е странен соления вкус в устата на ядки и леко на шкембе тия с повече латакия и перик ама вирджиния бленда и Скуадрон лидера ме накараха да се влюбя . Ицялата тая Мъка от един колега - име няма да казвам само ще кажа че що е маке все е наше . Сега се чудя как да му го върна " тъпкано " ама все ще измисля нещо . Скуадрон лидер ме учуди с мек вкус и равномерно горене , влажността в кутията бе идеална , нарязването на тютюна също , с две думи сам се пуши , чудесен за всекидневно пушене , само тая смрад още не мога да и свикна на латакията ама вкуса и е чудесен . За мен това е един добре балансиран тютюн , прекрасен като бленд . Поздрави на всички колеги и повече " мъки " и хладен дим. П.П. днес взех кристали и експериментирах с тях , чудесен дим наистина действат я аз бях скептично , да не кажа негативно настроен . Слагам по 7 8 , ако знаех по колко щеше да е по добре ама нейсе . Вирджинията и Скуадрон лидер пуших в права и бент лула със среден размер огнище а балкан флейковете и Найткап във малка права лула като че ли по добре дадоха вкус от първия опит със средна .
|