Да не те разочаровам , ама на Гец лулите са на световно ниво , и ако си искал лула със охладителна камера отдолу , като на гец Чимнито , със кочана и отдолу с тапа коркова , няма да стане . Няма да уплътни отдолу и нямаш широчина за експанзия на дима за конденс , съответно това съчетано със малкия диаметър на камерата , ще доведе до силно дърпане , без тяга на лулата , или много празен въздух през фугите .
Значи тая лула на гец трябва много неща да се съобразят за да работи правилно . Иначе става провал и то грандиозен. По добре си направи обикновен коб , ще си много по доволен .
Няма да ме разочароваш
Това си е ръкоделие с което се занимавам вечер след работа с по едно питие, ей така за разпускане и ако стане стане. Колкото и да е страно има отделена влага но малко за жалост и не е кондензирала, а и видях къде и какви грешки съм допуснал
затова ще има втори опит
а и тапата съм я обсъдил с Гец, но не е от шампанско а от узо
А за лулите на Гец знам имам една и съм си заръчал една от калабаш серията.
PS А на тази дъщеря ми и разказа играта.