ozzy
|
|
« -: Януари 05, 2015, 12:32:20 » |
|
Благодарение на Лео опитах този тютюн,и си го поръчах отново.Страхотна комбинация от вирджиния,кентъки,отлични ориенталци от България/ един път да ни промотират/,с лека подправка с перик.Задоволяващ ,несъздаващ проблеми тютюн.Флейките са в добра кондиция,готови за пълнене без сушене.Гори много плавно,с различни нюанси.Доволен съм,че се запознах с Flanagan. Благодаря,Лео.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #1 -: Януари 05, 2015, 01:12:42 » |
|
Нали, нали! Пробвай и останалите - определено си заслужават.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #2 -: Януари 05, 2015, 01:23:58 » |
|
МММ даа това което опитах от на Пина , беше много хубаво , верно .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #3 -: Януари 05, 2015, 02:41:23 » |
|
И мене ме черпи веднъж от тоя, ама нещо не усетих дълбочината и кефа чак толкова. Помня че беше много добър, но не е нещо което да те тръшне. Сигурно защото ме подсети малко на един раттрейс, или пък щото не е инглиш/балкан. Знам ли?
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #4 -: Януари 05, 2015, 03:34:54 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2015, 10:44:55 » |
|
И аз го опитах и мога да кажа,че е доста добър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #6 -: Март 15, 2015, 03:20:19 » |
|
Изпуших една кутия(благодарности на Пана) и все повече ми харесва.А някой пробвал ли е Dockworker?
P.S.А как се получава аромата на латакия, като не го пише изобщо?
|
|
« Последна редакция: Март 15, 2015, 03:25:39 от kalin andreev »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #7 -: Март 15, 2015, 03:41:14 » |
|
Калине, аз латакия не надушвам в този тютюн - да не го бъркаш с ориенталците? Трябва некъв "басма" да е, ама Балкан бой като по-запознат да се изкаже.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #8 -: Март 15, 2015, 03:52:21 » |
|
И мене ме черпи веднъж от тоя, ама нещо не усетих дълбочината и кефа чак толкова. Помня че беше много добър, но не е нещо което да те тръшне. Сигурно защото ме подсети малко на един раттрейс, или пък щото не е инглиш/балкан. Знам ли?
Според мен трябва да направиш прочистваща сесия, например с Клан, ама по-продължително - например, седмица. Така ще се очистиш от наслоената латакия и ще ти тръгне Мм-м-м-м-м... ... нье! Неговата патология е доста тежка - с "чери амброжа" ще трябва да третираме комай.....
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #9 -: Март 15, 2015, 03:55:48 » |
|
А, бе не се бъркам.И Бояджиев го подушва и решихме, че ще е някакъв топинг, знам ли...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pana
Jr. Member
Публикации: 99
|
|
« Отговор #10 -: Март 15, 2015, 04:10:21 » |
|
Калине, Докуъркър-а е също много готин. Онзи ден ако беше дошъл при Лео, щеше да го пробваш-там го отворих сефте. Въобще тия ХУ........й тобакос направо си ме кефят.Като цяло досега три вида съм пушил и все ми харесват, включително и Сисингхърст, който е ароматик. Много приятен цитрусов аромат. Докато свърши кутията си пушех само него и не ми омръзна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #11 -: Март 15, 2015, 04:16:15 » |
|
А, бе не се бъркам.И Бояджиев го подушва и решихме, че ще е някакъв топинг, знам ли...
Принцпно латакията ако е под 3% въобще не се усеща и в много тутуни я слагат да подчертае само другите, нещо като мононатриевия глутамат, демек flavour enhancer. У Фланагана я нема обаче, или аз въобще не съм я усетил. Може басмата да я бъркате за латакия. Обикновено там къде има латакия има и ориентал. Та човек ако не е любител на латакията може ориенталната смърдня да я земе за латкия, щото в латакиевите най-често присъства.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #12 -: Март 15, 2015, 08:51:42 » |
|
Носа на Бояджиев не е гаранция за сигурност. Най-вероятно няма латакия, а малко ориенталци или нещо такова. Пише че имало ориенталци от България, ама знам ли.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #13 -: Март 16, 2015, 11:03:11 » |
|
Да бе! Нещо като холивудски филм, дето се казва нещо за българи - обикновено ги играят, ч поляци, я молдовци, в най-добрия случай - сърби.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #14 -: Март 16, 2015, 11:26:15 » |
|
Е ква ти е драмата - нали са се братя славяни? Ханс (блендера) твърди, че ползва български тютюни - нямам причина да не му вярвам. Още повече, че той го споменава това като факт, а не се старае да извлича дивиденти (цената на тютюна е умерена).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|