PipeZone PipeZone
Декември 22, 2024, 10:05:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Mac Baren-Black Ambrosia  (Прочетена 6853 пъти)
ozzy
Administrator
Hero Member
Публикации: 1341

« -: Януари 08, 2010, 08:58:52 »

Приличен тютюн,от незапомнящите се на тази марка.Мек,лек и сладък.Бърлей и вирджиния,подходящ за начало в "занаята" Намигване.Ще цитирам-"Не е моята "амброзия""!
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
rippercho
Newbie
*
Публикации: 21

Ел. поща
« Отговор #1 -: Януари 10, 2013, 02:01:38 »

Ози абсолютно съм съгласен, че е от незапомнящите се. Взех го само защото е за начинаещи, а и имах една нова лула за "брeйккване" - нали така се казваше Усмивчица Исках да те попитам само как беше при теб влажността на тютюна, ако си спомняш де? При мен е изключително сух. Даже го миксирах с един много влажен Перик за проба Тъжен

Втори тютюн си вземам от едно магазинче в ccs(другия беше Меланж на Stanwell) и двата много сухи. Та се чудя дали да не сменям магазинчето?!?!
Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
Публикации: 1341

« Отговор #2 -: Януари 10, 2013, 07:20:03 »

При покупка поопипай пакета-ако е твърд,и се усеща като сено-тютюна е сух.Доста търговци не обръщат внимание на тютюните за лула,и ги изсушават.А на теб хареса ли ти перик като подправка на ароматик?
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
rippercho
Newbie
*
Публикации: 21

Ел. поща
« Отговор #3 -: Януари 10, 2013, 02:16:13 »

Мерси за инфото. Ще опипвам другия път!

Ами трябва да ти кажа, че ароматика изчезва. Грам амброзия не остана Ухилен Иначе разбрах защо му викат кетчуп или BBQ .
Не е лошо - допада ми, но да се смесва в разумни количества.
Активен
лулист
Sr. Member
Публикации: 320

« Отговор #4 -: Януари 12, 2013, 05:47:23 »

Присъединявам се към оценкатга за тютюна, но все пак е по-добър от златната амброзия, която е още по безлична по мои спомени.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: