PipeZone PipeZone
Април 24, 2024, 07:48:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Samuel Gawith Golden Glow  (Прочетена 4276 пъти)
balkan boy
Hero Member
*****
Публикации: 1296



Ел. поща
« -: Септември 13, 2015, 09:35:55 »




Отварам тая тема най-първо с едно извинение към колегата Пин, за отговора му на въпроса дали знам лека светла летна вирджиния която да не е безумно кейсвана като тая на Мак Барен. Аз му  посочих само Дънхил флейката, но се оказало че има и друга такава, че даже и аз съм  имал и вкъщи, без въобще да подозирам. Предполагам кутийката е дошла от чичо Лео, немам много спомени как е попаднала в мене. На Сам Гавид имам доста от асортимента вкъщи, но ако некой ме беше питал имаш ли Голден Глоу, щех да му кажа "а бе чул съм за тоя, ама немам таковва нещо".
Е па оказа се че имам, и че това нещо е страхотно. Оня ден нещо ровех из тутуните и търсех, като ми попадна изневделица тоя тутун. Чудих му се много дали да го отварам, ама в крайна сметка го отворих, и се оказа идеалния летен тутун според колегата Пин.

Начи едно към едно с Дънхил флейката не е баш, но му е братовчед.  Това какво означава? Означава че вирджиниите са светли, неферментирали, и досущ като дънхил флейката като ги извадиш миришат на сено.  Подобни са и на Орлик голден слайс, само без перик.
И така, много прилича на Дънхил флейката както казахме по-горе, но за разлика от нея, кейсването е с нещо друго, не с тия даЦки боклуци къде праат орлик. Почти мога да се закълна че е кейсвана със същото нещо с което и ФВФ. И понеже го нема тоя специфичен орлик (дацки) оттенък, може да се каже че е една идея по-добра от дънхил флейката. При дънхил флейката обаче заради дацкия кейсинг, вкуса е за нюанс по-закръглен, докато тука на моменти идва остър. Явно на Сам Гавид кейсинга не върши толкова добра работа както на орлик по отношение на вирджиниите, и на определени места  ти се струва че пушиш сено. НО това са много дребни детайли, тутуна си има свежес, цитрусови нотки, химия не се усеща въобще, лек е на сила, нема никотинов удар, и само на моменти идва остричък.
Идеалния летен тутун, и в момента ми иде да си отхапа от левия тестис защо не го открих в април месец, щех да поръчам серьозни количества от него.
Както и да е, горещо го препоръчвам като евтин алтернатив на дънхил флейката.
Като казвам евтин, имам предвит изключително и само цената. В много аспекти голден глоу превъзхожда дънхил флейката, и по нищо не оЦтъпва. Освен в цената.

Горещо го препоръчвам като секидневевен тутун. Изкъртва направо. Най-добре се пуши в царевична лула. Така го пуша в момента, и след една тиха спокойна разходка  из квартала с царевичака пълен с голден глоу, моем да ви кажем само едно нещо "НИРВАНА".
« Последна редакция: Декември 26, 2017, 01:43:12 от ozzy » Активен

Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
DonDanito
Newbie
*
Пол: Мъж
Публикации: 28


Ел. поща
« Отговор #1 -: Март 06, 2017, 09:27:11 »

Днес в магазина се чудех дали да е фул вирджинията или голден глоу-а... и понеже първия съм го пушил вече, та реших да разнообразя.
С отварянето на кутиятя ме лъхна уникален аромат... много вкусен тютюн : )) За всекидневен е супер. Определено си ставам почитател на вирджиниите.
Активен

0878808991 Дани
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!