Преди 5-6 години, когато за пръв път се хванах да пуша лула, си купих Mr. Brog, крушов. Не се сетих тогава да гледам обучителни клипчета и се подпуках мъжката. Яко тъпчене, яко палене със запалка тип ветроустойчива горелка. Никой около мен не пушеше лула и нямаше кого да питам. Лулата така загряваше, че я държах с ръкавици или за мундщука
Комбинацията на някакъв долнокачествен ароматик+яко тъпчене+крушов брог разпробит накриво+запалка тип горелка+липса на опит=1200 градуса нагрята до червено лула и буен огън в огнището. Сещаш се какъв кеф беше. Поупорствах три-четири месеца така и отказах лулата за няколко години.
Ти поне сега има откъде да черпиш информация. Аз почерпих информация и сега се наслаждавам на занаята. Обаче изчетох целия форум от-до. И ти го направи и се радвай после на резултата.
Бай дъ уей, тоя Mr. Brog е жив и се оказа много кораво животно. Оцеля напук на целия тормоз и даже сега го ползвам от време на време за да тествам някои тютюни в него, преди да имат честта да се озоват в някоя от хубавите ми лули.