Венци
Full Member
|
|
« -: Декември 20, 2015, 10:32:58 » |
|
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #1 -: Декември 21, 2015, 01:32:32 » |
|
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #2 -: Декември 21, 2015, 02:32:27 » |
|
Мерси колега, това вино не го познавам, но щом дъртите байчета го консумират, значи не ще да е случайно.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #3 -: Декември 21, 2015, 10:58:07 » |
|
Абе бай Борисе ти тия благи австралийски винца за дърти байчета , откъде ги привлачваш , ако смея да попитам .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
Публикации: 91
|
|
« Отговор #4 -: Декември 21, 2015, 12:34:24 » |
|
Честит ти Петерсън! Аз имам един бент Дъблин с П-лип, дето ми е от любимите лули.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #5 -: Декември 21, 2015, 01:11:27 » |
|
Лулицата е убава, ама тоя мущук........ аз имах на времето 5-6 петерсона, на които се скъсах да лъскам мущуците и па са зелени. И се отказах. Пушим си ги със зелени мущуци и се кефим. Поне се от убав бриар и пушат добре.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #6 -: Декември 21, 2015, 04:06:24 » |
|
Само да спомена, лулата пуши перфекно. Много съм доволен от придобивката. Верно, както balkan boy отбеляза, мундщука има нужда от редовно почистване, но това за мен си е част от удоволствието. Относно виното за сербез старци, направих много детайлен рисърч, но за съжаление не го намирам из тъпата Канада. Ще съм на заместители явно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #7 -: Декември 21, 2015, 09:17:19 » |
|
Честито Чочо.Лулата си екстра,нищо,че мунщука е като на тромпет.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #8 -: Декември 22, 2015, 06:08:51 » |
|
Честито, със наслада да си я пълниш и пиеш ...
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2015, 06:15:56 от mars_3 »
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #9 -: Декември 22, 2015, 10:07:26 » |
|
Да Калине , мущука е малко странен , обаче аз мисля , че лулата е много ценна , точно заради него Тя е предполагам от старо производство , и точно тоя тип мущук е някаква разработка на Петерсън . Много е интересен . поздравления за лулата .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #10 -: Декември 22, 2015, 10:35:04 » |
|
Тоя тип мундщук е специално създаден за хора със зъбни протези и повечето английски фирми са предлагали такива лули. А чия разработка е, историята мълчи...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #11 -: Декември 22, 2015, 04:29:10 » |
|
Тоя тип мундщук е специално създаден за хора със зъбни протези ...
Виж сега как почнаха да се връзват нещата с дъртите байчета. Остава да кажеш отде да намерим горепосоченото винце та историята да придобие завършен вид.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #12 -: Декември 22, 2015, 05:26:50 » |
|
Ми то си пише бре, колега - Австралия! Снимката ми попадна съвсем случайно преди време (правех някакво рутинно проучване за творчеството на Roxy Raye, ако не ме лъже паметта) и етикета одма ми допадна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #13 -: Декември 22, 2015, 05:50:12 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pana
Jr. Member
Публикации: 99
|
|
« Отговор #14 -: Декември 25, 2015, 06:25:19 » |
|
Ще използвам коледната тема на Чочо да се похваля и аз. Подаръците са творение на шотландските джуджета, арменските джуджета и ...пловдивското джудже Руско , за което много му благодаря. Отдавна ми е мерак за права лула и винаги ми е било любопитно усещането от пушенето на калабаш. Следвайки естественото развитие на нещата, остават приятните мигове на пиене и разпушване на девствени лули - май карбонизиране беше модерно да се каже...
|
|
« Последна редакция: Декември 26, 2015, 09:27:45 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
|