Отдавна мислех да го отбележа, най-накрая го правя.
Аз лично не съм бил там - приятели ми донесоха стоката.
Говорим за най-стария магазин за тютюни и лули в Мюнхен - "Pfeifen-Huber". Семеен бизнес от далечната 1863-та година. Такъв е и досега. В магазина ще ви посрещне член на фамилията Хюбер. И ще ви посрещне със знания и разбиране. След първите три думи, вече ви носят точния материал.
След едно изречение по телефон, предадено бегло от моя позната, след седмица тук пристигна точно това, което си представях!
Ще си спестя дългите обяснения и преминавам кън същината. А тя е, впечатляваща колкция от собственни блендове. в спретнати, тематични опаковки. С цветова кодировка; жълт бандерол - вирджиния, оранжев - английски смеси... латакии, ароматн, датски стил...
Като цяло - отлично балансирани, с хармоничен вкус и аромат. Перфектната влажност, добре поддържана от идеалната опаковка - плътно затварящ се метален контейнер, в който тютюнът може да лежи година, без да има нужда да добавяте влажност! А тя е такава, че може да го запалите веднага след отпечатване и можете да го изпушите до дъно, без да усетите.
https://www.pfeifen-huber.de