nikcool
Newbie
Публикации: 26
|
|
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2016, 09:38:44 » |
|
Здравейте и добре заварили.
@ "pecata" Благодаря!! За напомнянето и за инфото, не съм се чул още с тъщата ама и това ще стане.
Тия дни ми бяха много натоварени в завода, голяма галимация беше.
Направих една малка проба с насипен тютюн. Един от работниците си купува насипен такъв на кг. , не се седи покрай него, даже го гоня навън от работилницата, че е ужас вътре. Казах му да ми даде малко тютюн за да пробвам нещо. Та от сичкото четене, както и постовете на колегата "rusen plovdiv", земах 300гр от неговия качак, изпекох го с пара за 3ч. оставих го да се проветри 24ч., отделих малко към 50гр, за проба, другото го ударих с пресата, от височина 100mm се пресова и стана 20mm, щях да го слагам да го пека, както е пресован, ама не остана време, дано да не мухляса. Пробвах отделеното, и останах учуден, колко мек и приятен стана за пушене, не знам какви сортове има вътре, ама това, което се получи, ме учуди много, без дресинг, без химия. Занесох го на колегата и му викам,а ся пробвай,да видим ко ша кажеш, оня онемя. Вика ти за туй ли на фана да ти праим тия преси.
Та днеска се зафана да си прави и той преси, даже набара, една мрежа неръждавейка да си прави гергиф, че дан го шамаросва после жена му. Ша ма подърка от въпроси, викам му, аз това съм го чел в интернет бе, не съм технолог преработка тютюни. Вика ми, Ти чети, пък после ще ми казваш. Та запалих още един да пуши натурален тютюн без химии.Той, не, че не пушеше такъв, ама беше ужас.
Лек ден и хладен дим на всички.
|