Оф, колко е трудно да говориш, за себе си.
Казвам се, Николай, от Варна, за някой млад, за някой дърт, ама май станах на 47.
Обичам да се занимавам със софтуер и хардуер, и много да чета, иначе съм механик, в фирма подържаща СолвейСоди.
Та наскоро, ми влезе една муха.
Викам на жената, спирам цигарите, и ще пуша нещо, което ми доставя удоволствие, тровя се, поне да се тровя с нещо, което ми е било кеф да го пуша.
Викам ще пуша лула.
Онаа ка
ококори ей таквиз очи.
Да ама не.
Не можах да си намеря ни една лула, имах 3, пуших навремето, ех , славни маладини, Клан и Амфора.
Давахме на познати и неппзнати, на който мине и влезе в корекома, да вземе един пакет, мале къв кеф беше, и как се тешкареехме с аверите, кой с долари кой с бонове, ама, само тия дето имаха право можеха да се наслядят на удоволствието от запада, Малеее голямо табу и гонене беше.
От както се зачетох, и кво да видя, то Клана не бил такъв какъвто е.
Ами ся.
Викам майната му, ша се справим, да ама, не, дилемите станаха много, не намерих ни една лула, всичките купени, или по скоро подарени по Татово време, ама май по големия проблем е тютюна.
Кат са сетя тютна, съм го метнал още от 3 клас, що шамари съм изял, бати, тати, мама. за тоя гаден навик.
Кръсника ми беше каптан на кораб, що Дънхил,Ротманс, Камел, съм пушил, малииии, кат са сетя, всеки шамар си е стривал.
Нама ги тия цигари, няма го вече тоя тютюн, а спомена, усещането, погледите на всички вперени в тебе, защото аромата се носи навсякъде около тебе.Можеше да си вземеш само някоя цигара, на стрелбищата, или дъвка ТУРБО.Всичко западно беше табу, за да няма разложение на обществото от Капитализма.
Да ма забраненото е най сладко.
И ся май е горе долу същата работа, гледаме от въд голямото езеро, и завиждаме на ората, че пушат убав тютюн, и се чудим как да извъртим нещата.
С лулата започна на майтап, но там усещането е още по силно.Тешкарлъка мноо голям, кефа още повече.Е кой знай, колко не сме пушили, все пак нямаше свободен достъп, за да си копуваме.
И ся кво стана, няма ни една лула, с тия премествания, насам, на там, даже не знам от кога, не съм ги виждал, няма свестен тютюн, на прилична цена.
Остана мерака.
Е ша стане ама лека полека.Хубавите неща стават бавно.
Здрави и живи да сте, страхотен форум сте спретнали, и от всичко дето четох, вече знам, че нищо не знам.
Страхотен поздрав.
Хладен дим на всички.