.....ъъъъ
Ъ-то е винаги едно добро начало особено за безумни въпроси.
такаааа: понеже гледам да не си вра там дет не ми е работата и да си трая и... да не се пробвам с неща дет не разбирам, та и не се обаждам за правенето на лули. обаче наскоро бях на село и ...и..ъъъъ... абе там хората знаете ли кво горят? Е не са почнали да горят бриар, ама па колко царевични кочана горят не е истина. И така харесах си аз няколко кочанчета - за съжаление малко тънички и си ги подбрах към Суфету. А ги аресах заради цвета им - не, не са жълти. Винено към бордо са. НЕ бях виждал. Ама аз и без тво доскоро смятах, че млякото го правят в магазина...
Та взех си ги отчупих си едно парченце у дома и си го пробих... уууу стана много убаво, ама сега трябва малко да разширя цилиндър, щото малко тесничък ми иде с тия 13мм, макар че като гледам максимумът му ще е преко сили 16 мм вътрешен диаметър. Дотук добре. Ама да попитам - а оттук нататък? Идеи? Външна и вътрешна обработка трябва ли да се прави? с кво? Отговорете ако ви се занимава - аз не бързам бай дъ уей...
айде поздарви на всички...
и така като гледам от сбирката в София, уж всички - без Болкан бой, Номад и мен - мрънкате срещу Сам Гоуит, пък на масата имаше само СГ и Дънгхили?
??