balkan boy
|
|
« Отговор #15 -: Март 08, 2015, 04:47:52 » |
|
На Пензанс инщо не напомня. Некои хора се кълнат че Бребия флейк номер 8 било със същия вкус, и много хора се залъгаха и си купиха, .... Йок. Пезанса нема заместител. В малки кутийчици, като го отвориш хартията е омазнена, целия е мазен, прилича на говежда тор, и мирише по същия начин. Черно, мазно с кафяви моменти точно като тор. Като го запалиш обаче изпадаш в екстаз на момента. И нема друг като него. Джермейнс не искат да кажат как го прават.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pipefan
Jr. Member
Публикации: 91
|
|
« Отговор #16 -: Април 15, 2015, 11:03:13 » |
|
Тъй, знaчи...днес пробвaх Aштън Artisan's Blend. При отвaряне нa кутиятa констaтирaх, че хaртиятa е мн мaзнa. Толковa омaзненa хaртия не бях виждaл до сегa. Мирисa е богaт и остър. Тутунa нa пипaне е мaзен и влaжен. Пълни се и гори лесно. Вкусa нa димa е богaт и комплексен. Осещa се туркиш/ориентaлецa, лaтaкиятa-сирийскa и бaлaнсирaщaтa виржиния,перикa също си е нa мястото. Хaресa ми повече от Aпиритивa нa Дънхил. Определено бих се позaпaсил с тоз тутун aко ми попaдне!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #18 -: Април 16, 2015, 11:03:54 » |
|
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
pipefan
Jr. Member
|
|
« Отговор #19 -: Април 16, 2015, 02:33:35 » |
|
Aз имaм мерaк зa 2 кутии. Aко не е късно пиши нa лични дa се рaзберем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
direct
Newbie
Публикации: 29
|
|
« Отговор #20 -: Април 17, 2015, 07:43:28 » |
|
Да допълня само за германския сайт, че може да се използва услуга като www.gabco.org, за да спестите от шипинг такси. Имат адреси в Англия и Германия, на които поръчвате на ваше име и ви носят нещата за 2.20 лв. от Англия и за 4.00 лв. от Германия. Често това остават единствените транспортни разходи, защото магазините имат безплатни доставки в собствените страни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emil
Jr. Member
Публикации: 86
|
|
« Отговор #21 -: Април 18, 2015, 03:40:29 » |
|
Да допълня само за германския сайт, че може да се използва услуга като www.gabco.org, за да спестите от шипинг такси. Имат адреси в Англия и Германия, на които поръчвате на ваше име и ви носят нещата за 2.20 лв. от Англия и за 4.00 лв. от Германия. Често това остават единствените транспортни разходи, защото магазините имат безплатни доставки в собствените страни. За най-голямо съжаление не може с габко да се превозват тютюневи изделия, алкохол и др. акцизни стоки. Както и много други неща - животни, лични документи, кредитни карти и др. За справка - въпрос №17 от ЧЗВ на сайта на габко след регистрация.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
direct
Newbie
Публикации: 29
|
|
« Отговор #22 -: Април 22, 2015, 04:27:01 » |
|
Това е като пари по пощата - уж е забранено, но всички го правят. Парфюмите също са акцизна стока, но са един от най-поръчваните продукти с Габко, аз лично съм си викнал три без проблем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
|
|
« Отговор #23 -: Юни 29, 2015, 11:50:57 » |
|
Преди време приключих с пробата на известно количество Езотерика - Маргейт, любезно предоставено ми от съфорумец. Много добра латакиева смес. Балансирана като цяло и приятна за пушене. Има особен сладък вкусов отенък, който понякога не ми допадаше, друг път пък точно той ме кефеше в поредната лула. Странна работа малко за мене лично.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
|
|
« Отговор #24 -: Април 23, 2017, 04:58:57 » |
|
Преди известно време, при странстванията ми в чужбина успях да пробвам няколко вида латакиеви смеси на Cornell & Diehl. Това бяха Byzantium, Cordial и Star of the East. От трите единствено ме впечатли Byzantium. Обаче си идва малко хард за мене - половин лула и приключвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
|
|
« Отговор #25 -: Април 23, 2017, 05:02:40 » |
|
Последно довършвам един пакет от Stanislaw Balkan Latakia. пприятен и непретенциозен всекидневен тутунец.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|