ozzy
|
|
« -: Май 21, 2012, 07:07:33 » |
|
:oИзключително попадение на Орлик!Просто фантастично!Каквото и да кажа за този флейк от чист бърлей,ще е малко!Леко,хладно изгаряне,наситен и плътен аромат,със сериозна сила,насищащ!До сега приемах чистия бърлей за мисията невъзможна,но соловите му качества ме изумиха! https://tobrev2.s3.us-west-1.amazonaws.com/t/fraser.jpg[/img]
|
|
« Последна редакция: Септември 01, 2024, 10:50:52 от ozzy »
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #1 -: Май 22, 2012, 03:21:15 » |
|
И аз съм впечатлен от този тютюн-страхотен е !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #2 -: Септември 22, 2012, 07:45:54 » |
|
Ozzy, благодаря брат! Ако не беше твоя армаган нямаше да мога да открия чистия бърлей! И аз като теб си мислех, че е подходящ само за добавка, но... Силен, натурален, вкусен...доста насищащ! Супер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #3 -: Септември 23, 2012, 07:16:52 » |
|
:)Хареса ти,нали?Няма да ви подведа аз,ама другите нещо мълчат-не им ли хареса....За мен Фрейзър е изключително добър,но незаслужено непопулярен(нерекламиран) тютюн.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #4 -: Септември 24, 2012, 09:41:41 » |
|
Много добро попадение.Ят ме е само,че го увих в салфетка и на втория ден беше доста сух.Не знам дали за това леко ми подлютя,но наистина е хубав тютюн.Бих пробвал пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nomadsl
Newbie
Публикации: 18
|
|
« Отговор #5 -: Септември 26, 2012, 12:06:07 » |
|
Бях много положително изненадан от този тютюн. Досега чист бърли съм пушил във варианта на Солани /Aged Burley Flake/. Общо взето си приличат, но Фрейзър-а е може би по-богат и обемен, като усещане. А послемкусът му и остатъчният мирис на лулата са просто великолепни. Доста е силен - леко ме замая.
Накратко - хубав, вкусен, богат. С достатъчна плътност и стабилност в нюансите. Само така и не разбрах от къде е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #6 -: Септември 26, 2012, 12:21:16 » |
|
И аз като Номад бях силно и приятно изненадан от този тютюн. Определено ще се запася........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #7 -: Септември 26, 2012, 12:23:34 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #8 -: Септември 26, 2012, 06:29:50 » |
|
Радвам се,че ви е харесал.Единствено при датчаните(линка на Жоро) съм го срещал.Сега не ми е до пушене,че от няколко дни с лекарство из зъбите, все едно пуша перилни препарати...иначе бих палнал едно Фрейзърче.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|