Десислав Гечев
|
|
« Отговор #45 -: Януари 08, 2013, 09:24:12 » |
|
Разбира се-нас ни интересува дали една лула дими добре,а не родословното и дърво !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #46 -: Март 21, 2013, 10:48:09 » |
|
Мортовите лули са удар в десятката. Браво! Страхотна колекция!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #47 -: Март 29, 2013, 07:03:50 » |
|
Сергей Айларов - Юбилеен проект - 10 години от първата му. Ябълка, бласт, ТТХ: дължина 12 см, височина 4 см, външен диаметър на чашката 47 мм, камера 20x35 мм, тегло 50 грамм Декоративен пръстен - рог, бриар - Калабрия, мундщук от ебонит - Германия Изживявам се като горд собственик на номер 6 от 39/2013 г. Сега и ако остане време да запаля.......
|
|
« Последна редакция: Март 29, 2013, 09:42:09 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #48 -: Март 29, 2013, 08:39:05 » |
|
Честито,добре изглежда.Като я пробваш,пак пиши.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #49 -: Април 02, 2013, 09:47:32 » |
|
Сергей Айларов - Юбилеен проект - 10 години от първата му. Ябълка, бласт, ТТХ: дължина 12 см, височина 4 см, външен диаметър на чашката 47 мм, камера 20x35 мм, тегло 50 грамм Декоративен пръстен - рог, бриар - Калабрия, мундщук от ебонит - Германия Изживявам се като горд собственик на номер 6 от 39/2013 г. Сега и ако остане време да запаля.......
Това си е находка! Честито!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #50 -: Април 29, 2013, 03:51:04 » |
|
Три нови придобовки от Александр Бришута, Украйна...... Всеки подобаващо може да разсъждава..... Както винаги финиша е типичен, разпознаваем от една страна, от друга - повечето хора не го харесват...въпрос на вкус, казало......според мен на тютюн!
|
|
« Последна редакция: Април 30, 2013, 07:40:37 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #51 -: Април 29, 2013, 08:00:25 » |
|
Таз първата, дето май шарка е прекарала - толкова да е грозна, че чак ми е симпатична!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #52 -: Април 29, 2013, 10:38:29 » |
|
аааа да ма прощавате ама на мен и тринките мнооого ми аресват.
ама Цефи по-добре да земе да сподели и фчапатления и от Сейн Джеймсиз флейк - еидн от малкото на Самиул, които не съм пушил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #53 -: Април 30, 2013, 12:25:02 » |
|
Много са красиви ! Много ми допадна втората. Честито !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #54 -: Април 30, 2013, 07:41:56 » |
|
Цефи,извинявай,друже-чак сега се загледах.Жестоки попадения!И трите!
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #55 -: Април 30, 2013, 08:57:44 » |
|
Благодаря Ви, колеги и за отзивите и за впечатленията! Тук не става въпрос за "фукня", а за искрено желание да споделя положителните си емоции от новите придобивки с истински съмишленици, които могат да разберат радостта от поредните придобивки........ Радвам се, че Ви харесват и на вас, а на живо са и още по-впечатляващи...Просто са по-различни и за това се включих в поредното приключение! За мен си струваше, а и майстора след някои мои идеи ги раздвижи значително от т.нар. прототипи! Все още не съм събрал смелост да ги разпаля и опуша, но по инжинерията на Бришута вече нямам съмнения - с последните придобивки в "колекцията" ми стават негови 6 екземпляра и предните пушат забележително. Като ги разпуша ще споделя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #56 -: Април 30, 2013, 09:24:49 » |
|
ама Цефи по-добре да земе да сподели и фчапатления и от Сейн Джеймсиз флейк - еидн от малкото на Самиул, които не съм пушил
Ама защо аз? Не съм го пробвал.....още! Мотае се една кутийка, но не съм я отварял още?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #57 -: Май 01, 2013, 07:54:26 » |
|
Много добър тютюн-нещо като Marlin Flake.Вирджиния и перик.На мен ми допадна много.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #58 -: Май 01, 2013, 12:03:39 » |
|
Ами щото Цефи ти си снимал едната ябълка облегната точно на кутия сейнт джеймсиз фрейк та реших че си го пушил Ози аз и мелин фрейк не съм пушил но на ГХ имаше един перик флейк с нежен аромат на какао /неподсладено и на прах де/ и е отличен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #59 -: Май 01, 2013, 03:04:02 » |
|
Вярно бре......сега видях! А къде ми е кутийката....честно незнам....като дойде ябълката, бях в процес на подреждане и ми е попаднал случайно.....а иначе в нея пуша (засега) само Питър Стокъби - Булс Айс..... Добре де, след празниците ще отворя Джеймсис....да видим....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|