Kliment
|
|
« Отговор #30 -: Септември 25, 2012, 11:55:07 » |
|
Цефи, в дълбоко неведение си, ама не знам защо Калин си трае... имаме фотограф с лула... и той е един от най-големите маниаци на темата... да не говорим, че май е и най-старшият що се онтася до опит с лулите - Номад СЛ или Станимир. Който е и страшен пич, ама не знам дали ще си предаде току-така занаята на такива като нас. А пък и май не моем му плати за обучението - той е дизайнерски и как беше....абе фотограф дето наистина снима интериори, дизайни, всЕкакви пинати работи. Ако сглобите среща в Суфлето ще му се обадя. Между другото може би и на Панев е редно да звъннем. Той събираше дълго време много от нас чрез блога си.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #31 -: Септември 26, 2012, 08:39:11 » |
|
Иво Хаджимишев е известен наш фотограф ,пушещ лула.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #32 -: Септември 26, 2012, 08:55:33 » |
|
;DКлиме,ако трябва,ще пуснем шапката,за да посъберем нещо за уроци.Смятам,че Станимир ще ни понаучи на това -онова.На нас не ни требе много.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #33 -: Септември 26, 2012, 09:51:44 » |
|
Все някак ще се справим със Станимир!Един ще дари тутунец, друг масло за мундщук, трети безплатна комбинирана доставка от Нова Зеландия напр.,....всеки си има некаква цака....пък и нали е в интерес на общото хоби...всички да ни гледат, да ни се радват на снимките, да се обсъжда и спори...ще намерим начин...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #34 -: Септември 30, 2012, 01:31:29 » |
|
Съжалявам, ама сега видях, че съм дублирал два пъти Билярда на Жоро Бояджиев...изкуфявам...добре, че снимките са различни....Да ме извините...., нали ..., ако...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #35 -: Септември 30, 2012, 02:18:32 » |
|
Добавям два ежедневни боеца от Жоро Бояджиев! Бойци-щото са постоянно с мен и ги ползвам всеки ден! Нося ги и навсякъде с калъфа в бойна готовност!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 01, 2012, 03:38:58 » |
|
Поредна любимка от Д. Гечев!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Snoobyx
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 01, 2012, 07:19:59 » |
|
Много е красива, днес имах щастието да я погледна отблизо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 01, 2012, 08:14:49 » |
|
Много е красива, днес имах щастието да я погледна отблизо. Аз пък си мисля,че е ....няма да го кажа,понеже всеки си има предпочитания и специфични естетически критерий,които не могат,а и не трябва да бъдат обосновани по някакъв начин...просто нещо ти харесва или не-това е !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 01, 2012, 09:54:57 » |
|
Много е красива, днес имах щастието да я погледна отблизо. Аз пък си мисля,че е ....няма да го кажа,понеже всеки си има предпочитания и специфични естетически критерий,които не могат,а и не трябва да бъдат обосновани по някакъв начин...просто нещо ти харесва или не-това е ! Моля без необосновани скромности!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 01, 2012, 10:00:08 » |
|
Не,не е скромност,а просто лула от периода в който не ми бяха ясни доста неща и сега са ми като трън в очите...не че сега с всичко съм наясно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 01, 2012, 10:39:35 » |
|
Не,не е скромност,а просто лула от периода в който не ми бяха ясни доста неща и сега са ми като трън в очите...не че сега с всичко съм наясно Това не и пречи да бъде ...красива?!Нали? И това си е мое мнение...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2012, 05:41:38 » |
|
Свалям шапка и зачитам мнението ти,макар и да е различно от моето!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #43 -: Октомври 09, 2012, 05:30:20 » |
|
Продължавам с Георги Бояджиев! Измислихме и сме на път да реализираме, даже и да завършим един 7 дневен комплект!Едва ли ще мога да спазвам такъв порядък и организираност за да пуша всеки ден по една лула, но...все пак идеята си е идея!А и звучи и колекционерски и....емоционално положително!Ще опитаме нататък, когато се образува целия комплект да го сложим и в подобаваща кутия за да изглежда още по така....но засега поствам първи впечатления от новите продобивки.... Започвам със "Сплескания домат" (консенсусно име) , в която няма една права линия, но пък се получи доста ефектна и симпатична лула!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 09, 2012, 05:31:39 » |
|
Продължавам със "зашеметяващо" Волкано, отбелязано с грейд "А"....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|