Та така - кентъки, червена вирджиния и перик. Кентъкито тука ми е малко странно - напомня за италианското ферментирало кентъки, дето правят пурите Тоскана от него. Определено то доминира, като перикът срам-не срам, ама не мога да го установя все още като вкус. Хубав тютюн, но оставя едно усещане за нерафинираност, грубост. Отделно, че е доста капризен от към вид на огнището - Григор (блендера) правилно съветва, да се пуши в пот, или подобни лули. Сложите ли го в неподходяща лула и единственият вкус който се усеща е на резливо и евтино италианско кентъки... Ако обаче звездите са подредени правилно, все едно пушите по-малката (и глупава) сестра на Айриш Флейк.
P.S. Тва последното не е задължително да се възприема като нещо лошо...