pinhead
|
|
« -: Октомври 05, 2013, 12:31:22 » |
|
Айде бърза нова тема за една от любимите ми форми - Булдог (крив). Ако някой от вас споделя същото увлечение, да вземе и да се похвали тука. Почвам от долу на горе: Десислав Гечев - едно малко влахче, запазено за разни вирджиния флейкове (Десо, да не се обидиш за власите - половината ми рода е от Русе...) BBB Two Stars - евтина серия, ама пък приятна шарка Blakemar Aristocrat - отново евтина серия, дето се наложи да и изправя малко геометрията, ама пък тя и ВВВ-то само като им подшушна "Nightcap" и ела да видиш кво става...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2013, 05:43:56 » |
|
Много са сладунски.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2013, 06:10:36 » |
|
Сега се сещам,че нямам и булдог,а е един от любимите ми шейпове.Браво много са хубави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2013, 08:49:25 » |
|
Предполагам, че булдозите пушат страхотно заради обема и дебелината на стените....ама хич не съм им фен! Не знам какво не ме кефи във формата, но не мога да преглътна усещането и избягвам този шейп! Както и родезианците - въпреки класиката! Всеки с вкуса си! Иначе и трите булдогчета са страхотни - независимо от моите предубеждения!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2013, 09:06:14 » |
|
Винаги са ми били симпатични . Една от първите ми лули беше булдогче , та оттогава ... В момента имам само две кученца Savinelli Saturnia BBB Medina Едното е по-едричко .Kак да не им се радваш !?!
|
|
« Последна редакция: Октомври 11, 2013, 07:08:50 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2013, 10:26:35 » |
|
Е цъкни едно фото де!
P.S. Видях ги - явно служебният компютър играе номера (преди мене го ползваше върл непушач, та може това да е причината...). Готини са псетата - нещо много мъжко (пичовско ако щеш) има в кривите булдози, така си мисля аз.
|
|
« Последна редакция: Октомври 07, 2013, 07:59:23 от pinhead »
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2013, 07:12:54 » |
|
Цъкнах ги още с поста и не знам защо не ги виждаш ? ЕЕЕЕЕЕ. Много бързам ! Радвам се че си ги видял ! Чак мъжкарски , де да знам ?! Палета !Много си ги обичам ! И като се замисля , ти даваш нова тема - КОЙ ШЕЙП Е НАЙ-ПИЧОВСКИ ?
|
|
« Последна редакция: Октомври 07, 2013, 08:57:31 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2013, 12:49:47 » |
|
Десислав Гечев - едно малко влахче, запазено за разни вирджиния флейкове (Десо, да не се обидиш за власите - половината ми рода е от Русе...)
Моя род е изселен принудително от Добруджа и въпросните власи са го направили по доста брутален начин,така,че пра-пра бабите и дядовците ми дълго са говорили за това,че румънците са ни клали по-безмилостно и от турците...та оттогава винаги съм мечтаел да бъда наричан "влах".Мечтата ми не се сбъдна и в казармата,понеже там така наричаха българите ,населяващи Видин и Плевен. А иначе булдозите си ги бива(говоря за горните два)
|
|
« Последна редакция: Октомври 09, 2013, 12:52:55 от Десислав Гечев »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 09, 2013, 05:16:37 » |
|
Десо, това беше опит за незлоблива шега. Колкото до твоят булдог - той също си го бива, не бъди скромен! Поздрави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #9 -: Януари 08, 2014, 01:06:32 » |
|
Да се пофала с новата придобивка - Dunhill Bruyere, подарък за Коледата от брат ми. Произведен е някъде през 60те години, но не е ясно кога точно - липсва годишна номерация (или е шлайфана и не си личи вече).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #10 -: Януари 08, 2014, 03:27:23 » |
|
Да се пофала с новата придобивка - Dunhill Bruyere, подарък за Коледата от брат ми. Произведен е някъде през 60те години, но не е ясно кога точно - липсва годишна номерация (или е шлайфана и не си личи вече). Честито! Добре изглежда а номерацията не пуши по принцип екстра си е лулата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #11 -: Януари 08, 2014, 06:28:44 » |
|
Както се казва...Дънхила си е Дънхил.....! С кеф да си я пушиш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #12 -: Януари 08, 2014, 08:59:18 » |
|
Леле , искрено ти завиждам ! Булдог от Дънхил !? Вече ми е трудно да спя ! Честито !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #13 -: Януари 08, 2014, 09:32:31 » |
|
Благодарим! Наистина с кеф си я пуша.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|