Що бе аз съм пушил 15 години цигари и последните няколко все , правени . Така си бях зарибил по ролл он имам из нас машинки ,табакери за свиване ,1 камара листчета . Все качествени . Най харесвах на мак барен ,Ориджинал чойс и Пуебло , сега вече по известно като Американ спирит . Сантана също беше много добър , с ориенталци вътре и също даже ,и по хубав беше Джембе .
Имам много останали аксесоари все метални - машинки , табакери за свиване , филтри цигарета за 6 мм филтри . Аз на такива кефих , тънки , но силни . Гец или някой ако пуши такива ролл он да му ги пратя веднага , аз не мисля че ще ги ползвам някога , а са почти чисто нови .Повечето не съм ползвал .
Иначе и гилзи съм пълнил много , до нас е турската махала , където израстнах . Тоя наливен тютюн , 50 вида и много хубаво качество , дето при вас в София е по 40 лева килото тук аз го взимам на 15 до 20 високото качество . Има един сирийски тънка , шаг нарязка , страшен за ролл он . Некой ако се интересува ,да се обажда .
Даже бая шопи , идваха и си купуваха , оттука - известна шопинг стратегия за Софианци .Дойдат до Пловдив , пият едно кафе , напазаруват си на половин цена , и за 1 час са си у тях пак по магистралата .
Всеки ден засичам , особено уйкенда , главно отбори Софийски жени ,в коли със софийски номера , как влизат на шопинг в града . Живея точно на първата спирка на рейсовете от София , на влизане на софийския път в Пловдив .
Хем се разходят , хем си напазаруват евтино , хем остържат два тегела по центъра и Моловете тука , то Пловдив и да искаш , не можеш се изгуби . Накрая , като теглиш чертата даже са на плюс , след зареждане на колата със гориво .