При мен са лулите вече. Платих 50 лв. ДДС, 6 лв. пощенски разходи и 1 лв. за справка. Цената ми излезе накрая по 8.15 лв. на лула.
Поръчал съм и няколко кутийки филтри, но тях си ги смятам отделно и съм извадил от ДДС-то.
Лулите, както са писали колеги и преди мен, не изглеждат много добре.
Във всеки пакет има по 7-8 от най-евтините им лули с жълтo тяло и кехлибарени мундщуци с различна форма. Повечето имат сложен филтър вътре, но май на всички може да се сложи по принцип. Има и няколко лули по-специални модели с черни мундщуци, но няма от скъпите. Например аз се надявах на поне една уизърд лула, ама йок.
Чудих се как да го направя по-справедливо и реших следното - на всеки 5 поръчани лули, получавате една от по-специалните. Аз ще си харесам 2 от тях, останалите са за вас. Също събирам поръчки и в понеделник ви ги пускам с Еконт от техен офис - 8 лв. на лула, вие поемата куриера (ще е около 5 лв. офис до офис). Разбира се който желае може да се разходи до вкъщи уикенда (Студентски град) - хем няма да плащате доставка, хем ще може да си изберете които искате и няма да има сръдни.