Здравейте . Още един ентусиаст на линия значи
Калин се казвам, по професия ( не е много за признаване ама ) влаков диспечер, на скромните 39 ( все още ) години . По настоящем от града на изгряващия майтап ( Пловдив да се чете
Много хобита много нещо около мен но по-специално преди бая годинки един колега ме беше мъчил да пуша лула , но тогава реших че не е за мен такова тертиплийско удоволствие . Наскоро се запознах с едни готини хора покрай едни други хобита ( не хобити- те доколкото знам са прекалено големи за пушене ) . Та като ги гледах как сладко си пафкат с лулите се сетих че и аз уж имам таквоз нещо из къщи . Мина не мина време та .... изрових си аз из незнайните дебри пушилата , огледах ги, прецених ги и ги .... изхвърлих .
( не знаех че толкова пагубно може да се отрази подмятането из разни шкафове и кашони на такива деликатни инструменти ) На другия ден изприпках до пурвото магазинче и си отмъкнах първата допаднала и на външен вид и цена лулица и нещо старо и познато за пушене ( добре де Clan беше ..и да знам отивам на майната си
) . Та вече като горд собственик на лула Mr. Spock 35 ( или беше Borg ... абе нещо такова ) се заех със смели експерименти . В резултат ... 3 седмици по-късно моя милост от по кутия и половина цигари на ден мина на по 3 - 4 лули на ден ... ( за цигари не ми се и мисли ) Явно съм станал или по търпелив , или по-мързелив с те1ение на годините . Та даже и по форуми се престраших да пиша
П.С. Малко несвързано и дълго излезе ама аз като срамежливо дете не съм много по представянията .
П.П.С. Странното е че жената одобрява с две ръце .
П.П.П.С. Още по странното е че се оказа че в този форум вирее една личност дето познавам от преди 15 години
отпреди да се реши да се прави на Мъхеста Брада ма тай надали се сеща вече
)))