monteg
Newbie
Публикации: 10
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2015, 11:28:25 » |
|
Аз взех друг. Charring-a е за теб. balkan boy, може ли да добавим и 1 x Samuel Gawith - Squadron Leader - 50 g. ако не е запазен, към другите дето ще ги взема от теб утре?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 10, 2015, 11:30:15 » |
|
Може разбира се. Каквото не е зачеркнато, е авейлабъл.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2015, 11:32:18 » |
|
Опа... моментално запазвам 1 x G. L. Pease - Charring Cross - 8 oz., G. L. Pease - Triple Play и G. L. Pease - JackKnife Plug. Не си им писал цените, но вярвам ще се разберем.
Никакъв проГлем. 670 грама тутун запазени за колегата blubar. Веднага ги зачеркваме. Благодаря. Само нещо зачеркването куца - сега видях че Charring Cross е отнесен от колегата monteg преди мен. А Меридиана зает ли е - на драго сърце го вземам вместо Charring? Запазил съм ти го, колегата се отказа от него. Кофти, щото отлежава от две години и половина. Станал е да го ядеш от кутийката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monteg
Newbie
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2015, 11:43:52 » |
|
Може разбира се. Каквото не е зачеркнато, е авейлабъл.
Ок. Утре ще се чуем.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2015, 09:18:25 » |
|
За мен
Balkan Sasieni Erinmore Balkan mixture + Balkan Sobranie
|
|
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 12:10:04 от лулист »
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2015, 11:01:51 » |
|
Вземам Balkan Sobranie Колкото е останало Е и ако има ПЕНЗАНС бих искал , да го видя тоя прехвален тютюн. Те и двата са прехвалени но ))))))
|
|
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 11:04:09 от socrat_bg »
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2015, 01:39:41 » |
|
За пловдивската група са
Грегори пийз Малтийския орел Филмор Одисей
Голдън Слайс 100 грама Робърт макконъл Ред Вирджиния Ратрайс Броун клуни и Хал оф дъ уинд и перика
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blubar
Jr. Member
Публикации: 67
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2015, 02:20:22 » |
|
Тъй, моя низост успешно прибра трите кутийки на Григорий в раницата. Едва що се прибрах в офиса и припалих Charing Cross в една царевица... как съм я мислел тая работа да работя докато го пуша това вълшебство, идея нямам. И думи за ревю нямам, продължавам да си димя ведро а на вас весела сряда!
|
|
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2015, 02:29:50 » |
|
Тъй, моя низост успешно прибра трите кутийки на Григорий в раницата. Едва що се прибрах в офиса и припалих Charing Cross в една царевица... как съм я мислел тая работа да работя докато го пуша това вълшебство, идея нямам. И думи за ревю нямам, продължавам да си димя ведро а на вас весела сряда!
Хехе, казах ли ти, тоя е трепач. Според мене е по-добър даже от Одисея. Казват че това е най-успешната възстановка на старото Балкан Собрание.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2015, 02:38:21 » |
|
Тая тема ми прилича на малък вир пълен с пирани и някакви мръвки нахвърляни вътре. Ври водата, така да се каже.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2015, 02:48:24 » |
|
Тая тема ми прилича на малък вир пълен с пирани и някакви мръвки нахвърляни вътре. Ври водата, така да се каже.
Нищо такова, кой каквото си поръча, щателно се запазва. Така работат подобните теми в хамериканските форуми. Идеята тука не е нито да се праат пари, нито да се прави некаква благотворителност да се дават под доставни цени, а съзнанието че тия тутуни къде ми стоят най-вероятно нема да пушим от тех и селаринга колкото и да е привлекателно нещо, оставаш със залежи от тутуни които не те кефат чак толкова много. И затова реших да го карам по-оборотно така да се каже.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2015, 03:48:00 » |
|
Само не разбрах кой така нагло прибара Меридиана и Джакнайф Значи чиста проба нахалство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2015, 04:38:22 » |
|
Може ли да използвам темата ти и аз да се освободя от един тютюн , казах един
Езотерика Margate Esoterica Tobacco 8oz . Бих го сменил за нещо латакиево или Ингилиш бленд
Цената е както каза Балкан бой 8 унции 100 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monteg
Newbie
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2015, 04:46:16 » |
|
Хаха, много уместно сравнение. Благодарности на balkan boy, че ме снабди с толкова хубави тютюни, които от месеци мечтая да пробвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2015, 05:05:31 » |
|
Нищо такова, кой каквото си поръча, щателно се запазва. Така работат подобните теми в хамериканските форуми. Идеята тука не е нито да се праат пари, нито да се прави некаква благотворителност да се дават под доставни цени, а съзнанието че тия тутуни къде ми стоят най-вероятно нема да пушим от тех и селаринга колкото и да е привлекателно нещо, оставаш със залежи от тутуни които не те кефат чак толкова много. И затова реших да го карам по-оборотно така да се каже.
Не в тоя смисъл го писах горното, колега. Не искам да поставям коректноста на когото и да било под съмнение, даже намирам това, което правиш за впечатляващо.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
|