rusen plovdiv
|
|
« Отговор #4 -: Април 19, 2014, 08:10:17 » |
|
Имаше голям дебат във Пайп магазийн , даже един човек , посетил фабриката , описваше точния начин на производство - машини , разстилане на тютюна за полагане на кесинг и дресинг / аромати /. Та там се обясняваше , че 3 монахини е един от най противоречивите тютюни - в началота почнал като бленд с перик , в последствие правен и в двата варианта ,със и без . По стари байчета , пушачи на лула , пушели този бленд с години , казват че рецептата се е изменила неколкократно , но понеже ,човешките вкусови възприятия са повлияни от много фактори , не може да се определи , дали вкуса е същия ,като на оригинала . 22 процента не е чист перик от сейнт джеймс , само 7 процента са такъв , а останалите са перик обработен във фабриката и напръскан с аромат на перик и топ дресинг на анасон . То 22 процента перик ще е много " сербез " или , остро , като изследвания показват че над 15 процента ,перика заглушава почти всички други вкусове и прави бленда неимоверно силен . Както и Аркадийския перик от червено бърли няма общо със Сейнт Джеймзис оригинала отглеждан от Пърси , така и тези 22 процента не съответстват на истинското съдържание на перик . Пушил съм го и не се усеща такава концентращия , усеща се кентъкито . Явно над 7 процента е някакво ароматно обработено бърли , по бързата процедура за да даде по сладък и ароматен вкус и аромат на , иначе сухото и леко остро кентъки в бленда . Така или иначе ,3 нънс остава един от топ тютюните във вечните класаций , постоянен във ротацията на много и опитни пушачи .
|