И все пак е добре че въпреки непушенето, имаш мерак относно лулите.
Аз като спрех пушенето, и изгубих всякакъв интерес към лули. Раздавах ги като подаръци под път и над път. Най-ме е яд за една Savinelli Autograph, прекрасно парче, за другите не толкова. Още повече че човека на когото я подарих пуши от дъжд на ветър, я веднъж в два-три месеца, я ни толкова.
Чак сега ти прочетох поста и ми става все по-интересно на какви лули си горд собственик . Ако имаш желание направи някоя и друга снимка и ги публикувай в КОЛЕКЦИИ или където сметнеш за добре във форума .Смятам , че ще е интересно и за другите .
Че направим снимки, немам кой-знае какви, най-много се радвам на такива от майстори различни, тия индустриалните от конвеър не ме кефат, па макар били те и дънхил. Не стои ли име, жив човек зад лулата некак не е същото.
Когато купуваш лула от Жоро, от тоя от оня, имаш лула в която е вградена част от творческия потенциал, от креативността на тоя човек, лулата отразява неговата личност, не корпоративно лого. Аз на такива се радвам. Имам на Дотера, на Дарко от сърбия, на нашите хора, на американци и италиани, на Шевкет Гьозер от Турция, мен това си ме радва.