ozzy
|
|
« -: Юли 23, 2012, 10:05:15 » |
|
Отскоро използвам този аксесоар,но горещо ви го препоръчвам.Първо,че с него престанах да маркирам мундщуците,поради счупен долен зъб,и второ,невероятното усещане и удобство.Всяка лула,с какъвто и мундщук да е,просто залепва между зъбите.Набавете си накрайничета,няма да съжалявате!
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 08:56:48 от ozzy »
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #1 -: Август 07, 2012, 10:00:04 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #2 -: Август 07, 2012, 01:04:38 » |
|
Как да ти обясня-и за мен бе изненадващо усещане.Първо си поръчах едно пакетче(вътре са две гумички) от любопитство.Гумата се оказа изключителна мека и приятна.Няма такова скърцане,както казваш ти.Много са удобни,особено при акрилните мундщуци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #3 -: Август 30, 2012, 07:30:24 » |
|
Доста приятно е усещането,но е малко странно като е толкова дебел мунщука.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #4 -: Август 30, 2012, 12:06:55 » |
|
Да не взема да се мина нещо....и поръчах!Ще споделя вече и лично мнение, когато ми пристигне поръчката! А и без това имам дентални кахъри и лулата си я държа само с лявата страна (отдясно не ми е правилна плоскостта на сцепление и правя мундщиците на нищо от две пушения) та може и да е полезно дори!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #5 -: Август 30, 2012, 05:52:46 » |
|
След две изпушени лули,все повече ми харесва.За такива като мен,които са зъбари,държа си лулата със зъбите това е много полезно приспособление.Иначе естетиката остава на заден план.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #6 -: Септември 02, 2012, 10:34:26 » |
|
;)Абе няма да ви подведа аз...Естетиката-да,минава на заден план,Калине,но приятел наскоро ми каза,че визията на лула с накрайник е като на нещо лично и удобно,неразривно свързано със своя собственик.Съгласен съм с това. Също така,може спокойно да се променя положението на лулата в устата.Хубаво е да не се държи само в едно положение при пушене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #7 -: Септември 04, 2012, 09:48:09 » |
|
И аз пробвах...да, много удобно, практично, бих казал и функционално...обаче ми се загнездил в главата гумения вкус и това си е...не мога да го преодолея, четвърта лула пуша, но това е положението
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #8 -: Септември 04, 2012, 10:01:47 » |
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 08:57:27 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #9 -: Септември 05, 2012, 06:17:13 » |
|
И аз пробвах...да, много удобно, практично, бих казал и функционално...обаче ми се загнездил в главата гумения вкус и това си е...не мога да го преодолея, четвърта лула пуша, но това е положението :)Внушаваш си!А по-добре ли е да ти чаткат зъбите по акрила?Стегни се,момче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #10 -: Септември 05, 2012, 08:05:45 » |
|
Опитвам, опитвам...продължавам борбата с внушението!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #11 -: Септември 08, 2012, 09:30:00 » |
|
Много лесно се поставят и свалят накрайничетата,ако предварително края на мундщука се овлажни лекичко със слюнка( ;)универсален лубрикант).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #12 -: Септември 08, 2012, 11:10:44 » |
|
Много лесно се поставят и свалят накрайничетата,ако предварително края на мундщука се овлажни лекичко със слюнка( ;)универсален лубрикант).
Докато се сетя прецаках два...имам два Стануела с широк край и докато ги нахлузя и изхлузя...чакам нова доставка...при мен сега унивсалния лубрикатор ще има допълнителни добавки....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Snoobyx
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2012, 02:05:38 » |
|
Честно казано и на мен ми е малко трудно да свикна, доста по-грубо и дебело стои в устата, но за сметка на това е много по-удобно да го захапеш, ако искаш да ползваш ръцете си за нещо друго.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
asgard
Newbie
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2012, 12:10:14 » |
|
Здравейте,
Чудя се за тези накрайници... иска ми се да пробвам, някой може ли да ме посъветва от къде да си купя, че нещо не ги намирам онлайн.
Поздрави,
|
|
|
Активен
|
Не всичко, което има две бузи е лице !!!
|
|
|
|