PipeZone PipeZone
Април 25, 2024, 01:40:21 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Не се притеснявайте - споделяйте приятните емоции!  (Прочетена 20163 пъти)
kalin andreev
Hero Member
*****
Публикации: 889


Ел. поща
« -: Август 27, 2012, 09:27:54 »

Момчета, с тази тема ми се иска да подканя/ поканя всички почитатели на нашето изключително приятно и нестандартно /в България/ хоби да се включат с най-различни теми,коментари и преживявания,за да стане по-интересно.
Достатъчно редки птици сме, а трудно можем да се срешнем по улиците, така че това е нашето място и средство за изява и комуникация. /за сега/
Регистрирайте се - става бързо и лесно, а после кефа е голям.  Намигване
Всички сме почнали от нулата, но на принципа "проба-грешка" всеки се учи и постепенно ставаме компетентни и се учим един от друг.
Самият факт,че сме захвърлили цигарите ни прави доста по-различни и по-романтични от масата. Смотан
Затова - не се притеснявайте, пишете, включвайте се, споделяйте и станете част от този чудесен форум за хората с лулите!
От личен опит знам,че най-добрите приятелства се създават сред хора,които са събрани от общо хоби.
Тук няма значение къде работиш,каква кола караш,с колко пари разполагаш и т.н.
Когато съм на риба се спиятелявам с всички и ми е приятно да си говоря за това си хоби с всеки-няма значение дали е циганин, българин и т.н., с всеки има каво да си кажеш и какво да споделиш.......
Благодаря за вниманието на всички!



Активен
Snoobyx
Jr. Member
**
Пол: Мъж
Публикации: 77



WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: Август 27, 2012, 11:00:49 »

Споделям това мнение. Ако се пише по-често макар и не толкова по информативни теми а чисто споделяне на изживяване и опит (което впрочем се случва в някои топици), дискусията става по жива, хората се приобщават повече и не се притесняват да пишат открито. В този форум (макар и да го следя сравнително отскоро Усмивчица ) съм забелязал, че има около 5-6 човека, които си позволяват да коментират активно. Бих се обърнал към останалите, все пак споделяме едно и също блаженно изживяване, сигурен съм че и доста други общи неща имаме помежду си, бъдете активни. Усмивчица
Активен
Cefy
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 817



« Отговор #2 -: Август 28, 2012, 09:57:40 »

Рано или късно ще трябва да се съберем и на живо на по лула!Но дотогава тук ни остава мястото на което можем в личните моменти с лулите си да споделяме, да дискутираме, да спорим и.....да мечтаем...по нашият си начин...
Активен
kalin andreev
Hero Member
*****
Публикации: 889


Ел. поща
« Отговор #3 -: Септември 24, 2012, 09:58:29 »

Гледам,че има нови членове на форума.Браво приятели.Но все пак се престрашете и драснете 2–3 реда.Нека малко да го пораздвижем.Много е хубаво да споделяш приятни емоции и проблеми със самишленици.
Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
*****
Публикации: 1340



« Отговор #4 -: Септември 25, 2012, 06:52:42 »

Така е-споделяйте,не се притеснявайте!За това е този форум-да обменяме опит,идеи,да се учим от грешките си,да споделяме приятни емоции...Очакваме Ви!
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
Cefy
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 817



« Отговор #5 -: Септември 25, 2012, 11:29:40 »

Пак да напомня - да се активизират всички, които са се престрашили да се докоснат до необятното пространство на лулите!
За съжаление и/или радост този форум е единственото място, на което общия интерес ни обединява в едно различно общуване!Разбира се, че тук няма шанс да наберем членове като Оффроуд или БГмама или Направи си сам, но все пак, колкото и малко фенове да сме, считам че сме качествени и всеки с коментарите си, постовете, фотографиите си, допринася форума да се развива в една положителна насока, което пък води до едно друго ниво на общуване (извън ежедневните ангажименти, идиличните преживявания, рутинните дейности на живота ни)!
Честно казано за мен лулите и общуването в този форум ми помагат да избягам от лудостта на днешния свят, връщат ме години назад, когато не бях обременен с бизнеси, стресове, простащина, пари, пари, пари, коли, златки, безмислени ангажименти и т.н.
Добих навика, че проверявам първо форума за нови постове, преди да си видя и пощата дори....видимо опитвам и да пиша във всяко едно свободно време - от лулите та до лютеницата...това е моят начин...засега Завърти очи
Активен
Десислав Гечев
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 631



WWW
« Отговор #6 -: Септември 25, 2012, 04:12:48 »

Не съм сигурен дали емоцията или по-скоро стъпката,която правя и ще споделя е приятна,но съм сигурен,че ми е необходимо да я споделя!От първи октомври сменям местоработата си и съответно (може би)оставам без помещение в което да правя лули;така,че си давам пауза за неопределен период време.Къде ще прибера машинарийките и приспособленията,които години наред съм правил и  купувал със спестявания от закуски ума ми не побира,но вярвам,че всичко това ще е за добро!Това,че няма да правя лули разбира се,не означава,че ще спра да се отбивам тук(все пак съм пушач на лула и то не заради самото пушене ,а заради бунтарския момент срещу системата в самия акт на пушенето(пушене,което обаче не пречи на непушачите,защото другото вече е геноцид!),особено в днешно време)!
Активен

Cefy
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 817



« Отговор #7 -: Септември 25, 2012, 05:06:40 »

Eeeeee, Десо, съжалявам за затрудненията!Дано промяната да е за добро!
Въобще не вярвам, че ще спреш да правиш лули!Няма начин според мен!Имаш си нас феновете най-малко!А иначе като имаш желанието, таланта, страстта, ако трябва и на балкона ще дялкаш и пак ще ти се получава!Аз лично съм с такива впечатления от теб и твоята работа!
Далеч си....иначе предлагам и помощ, но не знам как....ако имаш нужда...сподели....колкото и малко да сме тук, всеки ще има желание да помогне...в смисъл, че имаш "съмишленици", на които можеш да разчиташ!

Плюс това си много прав за бунтарския дух - трябва да се протестира, не можем да се примиряваме с това, което ни причиняват!Просто трябва да се намери правилната форма и решение!
Пък и бях подоготвил няколко идеи за реализация, но....ще изчакам малко...(ама малко) докато се преустроиш!!!

Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
*****
Публикации: 1340



« Отговор #8 -: Септември 25, 2012, 06:41:14 »

 :)Десо,ще се наредят нещата!Всяко ново начало е трудно,но стотици хиляди го правят(у нас).А за работата в къщи,особено с дърво-не става. ;DМен щяха да ме пробват дали мога да летя(живея на 12 етаж),като се разхвърчаха тия талаши...Иска си обособена площ.
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
kalin andreev
Hero Member
*****
Публикации: 889


Ел. поща
« Отговор #9 -: Септември 25, 2012, 07:08:05 »

Десо разбирам ти болката.Аз правя макети на действителни кораби и знам колко е трудно у дома.Стискам ти палци,дано да се наредят нещата.Това да не можеш да практикуваш хобито си е голяма мъка.Аз само тогава забравям всички кахъри и ставам много благ човек.Вярвам,че всичко ще се оправи.
Активен
gbpipes
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 642



WWW Ел. поща
« Отговор #10 -: Септември 26, 2012, 01:57:16 »

Нещата все някак се подреждат. Времето помага, определено!
Аз почнах на балкона в кухнята - не става и води до раздори и пр., но човек като е магаре, себе си визирам, следва да е упорит, та няма начин да не станат нещата.
Ателието всъщност е скъпо удоволствие и целия салтанат, ако не беше баща ми да помага, нямаше да стане и това, което е в момента.
Искам да кажа, че все пак, все някак, все с някаква помощ от тук и от там, нещата стават, само трябва да са ти на сърцето!
Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
*****
Публикации: 1340



« Отговор #11 -: Септември 26, 2012, 06:39:20 »

 :)Младежи,Десо ще се сбори със ситуацията!Просто в момента излиза от едно русло,с което е свикнал.Аз му вярвам-ще намери вариант за лулиците!
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
Десислав Гечев
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 631



WWW
« Отговор #12 -: Септември 26, 2012, 08:33:58 »

Благодаря,за моралната подкрепа,приятели!Хайде стига с мене,че много място заех в темата за приятни споделени емоций.
Активен

Cefy
Hero Member
*****
Пол: Мъж
Публикации: 817



« Отговор #13 -: Октомври 14, 2012, 12:12:54 »

Страхотно мълчание тези дни.......активност нула....отдавам го на последните възможности предоставени от хубавото време...но все пак пък....никой ли не е отворил някое тютюнче, нова любимка, съвет за поддръжка....
Активирайте се приятели, иде зима, а тогава ще е още по-трудно.....
Активен
ozzy
Administrator
Hero Member
*****
Публикации: 1340



« Отговор #14 -: Октомври 15, 2012, 06:30:29 »

 ???Какво става,къде се изпокрихте всички?Използвате последните хубави дни,за да пафкате навън? Усмивчица
Активен

Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.17 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!