Cefy
|
|
« Отговор #15 -: Септември 26, 2012, 05:18:52 » |
|
Нещо се замислих за популяризацията на форума и цялото хоби. Понеже всичко в днешно време става през Facebook, приятно или не, какво ще кажете да вържем форума към Фейса по някакъв начин. Редно е и да си направим страничка там, разбира се. Има я Луладжийницата, предполагам не е проблем да вържем форума към нея ? Какво ще кажете?
Аз лично рядко ползвам Фейса....по необясними причини...но защо не...после ще стане блог...след това официализирането на Калин...ще доде време и на Казичене.....само и само да привличаме фенове с две ръце ЗА... А активните ползватели на Фейсбук да споделят мнение, аз не мога....
|
|
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 07:07:21 от Cefy »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #16 -: Септември 26, 2012, 06:36:06 » |
|
Не знам дали ще е удачен вариант,Жоро....като гледам из фейса,що куцо и сакато се изживява като капацитет по какво ли не,дали няма после да се чудим какво да правим?!Принципно съм за,но да не стане така,да я караме после на смс-и .Но няма лошо-Денис какво ще каже?А аз да си призная,чак толкова не вдявам от Фейсбук ....
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Snoobyx
|
|
« Отговор #17 -: Септември 26, 2012, 09:07:01 » |
|
Ози прав си донякъде, тук като че ли е по-отрбрано общество и форума държи някакво ниво все пак. Мисля че който се интересува от лули и използва активно интернет няма как да не е попаднал на него. Все пак не пречи да направим една страничка, но има голям шанс да ни залеят с простотия и накрая на никой да не му се занимава да пише там, а ако се прехвърлят към форума, просто ще има повече работа за администраторите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #18 -: Септември 26, 2012, 09:57:58 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #19 -: Септември 27, 2012, 03:15:19 » |
|
;DЦефи,лютеницата си е супер!Денис няма предвид,че превръщаме хобито си в някакво елитарно занимание-просто всички членове знаят защо са тук.Що спамене(пък и простотии) ми се налагаше да трия преди,когато и гостите имаха право да пишат.То и затова сега се бавят така регистрациите-един по един се проверяват кандидатите. :)Ако кажете-да се разширим към Фейсбук.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #20 -: Септември 27, 2012, 05:32:58 » |
|
Идеята ми е малко необмислена, но имах предвид да можем да постваме / ползваме техническите удобства на фейса при споделяне и пр. Иначе от навлеци нужда няма, разбира се, нито пък от разни хора дето само говорят и т.н. Не знам доколко е осъществимо като цяло, знаещите трябва да кажат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #21 -: Септември 30, 2012, 01:55:12 » |
|
Аз имам една молба към Денис.Много трудно различавам икоките за нови коментари от такива,които са прочетени вече.Особено на пряка светлина.Възможно ли е да има по-голям контраст в цветовете?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #22 -: Септември 30, 2012, 02:02:13 » |
|
Аз имам една молба към Денис.Много трудно различавам икоките за нови коментари от такива,които са прочетени вече.Особено на пряка светлина.Възможно ли е да има по-голям контраст в цветовете?
И аз щях да моля за същото!Контрастта направо трябва да е тъмно-светло!Така най добре ще се вижда! Ако Денис не му писне от нас...и аз се моля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Snoobyx
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 01, 2012, 07:36:11 » |
|
Забелязах това наскоро, на моя монитор изглеждаха добре, но на други няма достатъчно контраст. Ще ги направя малко по-бледи някой, а може да добавя и някой детайл, по който да се отличават.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 01, 2012, 09:50:36 » |
|
Забелязах това наскоро, на моя монитор изглеждаха добре, но на други няма достатъчно контраст. Ще ги направя малко по-бледи някой, а може да добавя и някой детайл, по който да се отличават. Аз и Калин ще бъдем благодарни!Явно на нас са ни най-скапани мониторите!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Snoobyx
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 09, 2012, 06:18:51 » |
|
Готово! Смених малко контраста между иконките, на новите публикации има вече по едно червено тикче. За тези категории, които вече сте ги отваряли, но не сте прочели новите статии в тях има оранжево. Надявам се така да е по-отчетливо, все пак проверете на различни монитори, че моя очевидно не е критерии.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2012, 07:54:19 » |
|
Благодаря ти.Разликата веднага се усеща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 10, 2012, 07:46:06 » |