Cefy
|
|
« -: Октомври 27, 2012, 06:13:35 » |
|
Дано не бъда обвинен, че поствам темата в раздел "Други хобита"!!! Та напук на всеобщото мълчание в последно време реших да развъртим малко и размишления върху въпроса - къде са жените пушачки на лули и защо са такава рядкост? Ще нахвърлям мои си размишления, пък се надявам верните съфорумци да ме добавят/коригират/критикуват/споделят! Ние мъжете харесваме лулите защото съм убеден, че на подсъзнателно ниво свързваме формата на лулата с женското тяло (абстрахирайки се от основното предназначение на лулите) - извивките, формата, грейда, линията и т.н. не може да не са свързани с мъжкото подсъзнание и стремежа към другата половинка. Не говоря още за секс (въпреки, че и този въпрос може да се развие), просто за привличането към другия пол, което е заложено/програмирано в съзнанието ни...Та за нас мъжете има някакво обяснение защо пушим лули - обичаме тютюна и пушенето, знак за мъжественост (който в днешно време вече може би не е много верен подход ), его, нарцисизъм, други. Защо при жените не са популярни лулите?! - считам, че жена с лула звучи и изглежда доста секси, различно е, екстравагатно, готино!Обяснението, че пушенето на лула е запазена марка и израз на мъжественост мисля, че не е валидно! За жалост моя не съм виждал все още жена да пуши лула, освен на снимки от едно време.... Не познавам и пушач на лула, на когото половинката му пуши също - моята въобще ме гледа като враг на народа, когато запаля! Да поразмишляваме и коментираме заедно......?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2012, 07:15:04 » |
|
:)И сега ги има-дамите с лулите имам предвид!Аз притежавам лула на една госпожа-за съжаление,не е българка.Швейцарка е. Прав си,Цефи,еротичния заряд е огромен при вида на пушеща лула дама .
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2012, 08:34:55 » |
|
Като запален рибар и консервативно мислещ човек мога да кажа,че жена с лула е толкова нелепо,колкото и жена с въдица.А какво се случва на подсъзнателно ниво,не знам.Сигурен съм в едно,че когато запаля вечер лула,най-ми е гот жена ми да си е легнала,а аз да съм сам с мислите си,с музиката или с книгата.Цефи извинявай за прозаичния пост,ама това е истината за мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2012, 10:37:51 » |
|
Ози, може и да ги има, но аз не ги виждам....а не е лошо! А на Калин ще кажа - лошо ли е ако пушим лулици заедно с половинките си? Или пък на поредната следващата наша сбирка вземат, че дойдат и две фенки на лулите да споделят различна гледна точка....?!Мисля, че не е лошо? Тук не става въпрос за консерватизъм или прозаичност, напротив - мисля, че в по-консервативните отминали времена е имало повече жени любителки на лулите!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2012, 10:16:04 » |
|
Някак не ми се иска жените да навлязат и в последните мъжки крепости.Играят футбол/знаем как/,карат автомобили/знаем как/,тренират борба....,хайде благодаря.От всякъде лъха на еманципация и феминистки движения.Жените са най–прекрасното нещо в живота ни,но нека да има една лека дистанция и да не си омесваме ролите.Топлата вода отдавна е измислена.След обилна вечеря джентълмените се отделяли в стаята за пушене да изпият по едно питие,да дръпнат една лула или пура,а може би и да си кажат по някоя типично мъжка простотия,която би прозвучала ужасно в изисканата дамска компания.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2012, 02:34:34 » |
|
Аз в моя немалък опит в пафкането на лула съм приобщил няколко човека към лулите и само една дама. За съжаление тя взе, че се изнесе в Германия. Мога да ви кажа, че само в първия момент изглежда странно, но след това се вижда, че ако човек има желание може да приобщи и представители на другия пол. Аз също съм си мислел, че лулата си е мъжко удоволствие, в допълнение на което могат само да се прибавят и други мъжки удоволствия, но времената се променят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2012, 10:21:15 » |
|
Аз в моя немалък опит в пафкането на лула съм приобщил няколко човека към лулите и само една дама. За съжаление тя взе, че се изнесе в Германия. Мога да ви кажа, че само в първия момент изглежда странно, но след това се вижда, че ако човек има желание може да приобщи и представители на другия пол. Аз също съм си мислел, че лулата си е мъжко удоволствие, в допълнение на което могат само да се прибавят и други мъжки удоволствия, но времената се променят. Аз и затова си позволих а започна темата!Защото ни е странно жена с лула!А защо ни е странно!?Защото ги няма?!А защо ги няма?! И тук не става въпрос за приобщаване и/или навлизане в мъжката територия, а иде реч за това, че лулите не дават на жените това, което ни дават на нас мъжете. В тази връзка Лулист сигурно е прав - мъжко удоволствие!Бъдете убедени, че ако жените имаха интерес от лулите досега да са ни заличили/приобщили/промили/асимилирали и т.н. И никой не може да ме убеди, че снимката, която Ози постна не е интересна, приятна, завлядяваща, загадъчна...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2012, 10:31:50 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2012, 07:28:19 » |
|
;)Eто едно алтернативно представяне на лулата по-долу.За да не ме нападнат моралисти,ще дам само линк. http://ozzybs.snimka.bg/hobby/prezentacia.715000.29074534
|
|
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 07:31:43 от ozzy »
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2012, 08:08:01 » |
|
Еми бих казал......страхотно представяне! В смисъла и на моята тема....жената преди, черно бяла фотография, класика... Видимо е пушачка и фенка на лулите... а и лулицата хармонира с природните извивките...... какво повече можем да кажем-страхотна лула представена по подходящия начин
|
|
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 08:11:26 от Cefy »
|
Активен
|
|
|
|
Dark
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2012, 08:34:10 » |
|
Прав си,Цефи,еротичния заряд е огромен при вида на пушеща лула дама . Хм. Хубава тема, определено, поздравления! Ози, еротичният заряд на тази дама от лулата ли идва според теб?
|
|
|
Активен
|
''...Ала никога повече е много време...''
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2012, 10:36:58 » |
|
Прав си,Цефи,еротичния заряд е огромен при вида на пушеща лула дама . Хм. Хубава тема, определено, поздравления! Ози, еротичният заряд на тази дама от лулата ли идва според теб? Не успя да се развие според мен в точно правилната посока! Въпреки, че не е късно...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 23, 2012, 12:30:25 » |