pinhead
|
|
« Отговор #45 -: Юли 25, 2014, 04:07:14 » |
|
А ако прочетеш темата "Среща в София", току виж си и разбрал...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #46 -: Юли 25, 2014, 09:16:47 » |
|
Скоро не сме...
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
bronc
Newbie
Публикации: 31
|
|
« Отговор #47 -: Юли 26, 2014, 01:01:26 » |
|
Мда, не бях видях другата тема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #48 -: Август 15, 2014, 12:32:49 » |
|
Да кажа и аз нещо по темата. Клуб вече има, формален или не, и си мисля че ще е сьвсем резонно да се позанимаем с атрибутите - лого, име и тн. Самата регистрация не е толкова важна на момента, така че все тая дали сме Офицялни или не. И без това не ходим навьн да си мерим пишките с други клубове. Така че моля помислете си всеки по темата и на някоя от следващите срещи при Лео да вземем да ги обсьдим нещата наживо, не само да лочим бири и да дигаме пушеци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #49 -: Август 15, 2014, 12:35:03 » |
|
Освен това тази идея ми се вьрти в главата от 14-15 години, но нямаше активни съмишленици тогава. А за клубната лула - ще се фанем за гушите с Жорката и Десо и нека победи най-добрия, хахахахахаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #50 -: Август 16, 2014, 06:12:36 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #51 -: Август 16, 2014, 08:52:00 » |
|
За лого ще мисля но е готино да знам и името. Може би някоя готина амбиграма.
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #52 -: Август 16, 2014, 11:48:47 » |
|
Понеже не мога да измисля нищо оригинално, ма искам да пиша по темата... Веселият Роджър, ама с кръстосани прави билярди наместо кокали. Или да го играеме по-патриотично с още една директна заемка - томче на маркиз Дьо Сад и върху него, кръстосани, чешки 3в1 "туул" и лула... Може и на Чудомир да е томчето, щото и той е пич, ама от друг калибър. Може и стилизиран портрет на ей тва байче, само главата: Добре бе Гец-а, кво толко имаш против лоченето на бири (с приятели) и говоренето на глупости? Членуването в клубове не ми е приоритет, лично на мене ми е приятно да се събереме лулопотребителите и да се "видиме", да си поприказваме... Да се черпиме с тютюни и да ви се радваме на новите лули, дето сте спретнали. Мене общуването с диванета като вас ми е приоритетно, разбираш ли. Ама на готина тениска с наше си лого нема да се нацупя, ама хич!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #53 -: Август 16, 2014, 07:16:20 » |
|
Ясно! Започваме работа по емблемата, или както още го именуват - логотип на клуба. Мисля си, да потърсим нещо ново. Това - с лулите, е пре-много експлоатирано. Може да потърсим нещо с инициали - ерго, нужно е изпървом да уточним самото наименование на заверата.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #54 -: Август 17, 2014, 12:14:41 » |
|
Много хубаво решение,а и тук има хора професионалисти които могат да предложат идеи за лого на форума. Не сме толкова много и смятам че лесно ще стигнем до съгласие,при това сме събрани хора разумни и най важното с еднакви интереси.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #55 -: Август 18, 2014, 07:55:13 » |
|
Думата ЗАВЕРА много ми допадна. Защо да не се казва Завера на лулистите в България На английски ще стане, примерно Bulgarian Pipers Plot Съкратено ЗЛБ и съответно BPP На мен ми звучи добре и няма да сме типичен клуб, нещо си, а ще има по-дълбок смисъл. Едно такова масонско/хобитско Какво ще кажете?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #56 -: Август 18, 2014, 09:54:55 » |
|
И на мен ЗАВЕРА ми звучи добре но нататък не знам
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #57 -: Август 18, 2014, 04:36:12 » |
|
Съгласен. Само да не е с главни букви всичките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #58 -: Август 18, 2014, 04:50:22 » |
|
Bulgarian Pipers Plot - Заговор на Гайдарите в България... Да не ни пишат по вестниците, ей!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #59 -: Август 19, 2014, 08:32:33 » |
|
Bulgarian Pipers Plot - Заговор на Гайдарите в България... Да не ни пишат по вестниците, ей! Ами да пишат......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|