Cefy
|
|
« -: Януари 29, 2013, 11:15:05 » |
|
Приятели, реших да се освободя от първите си лулици, които така или иначе не съм пушил и/или не мисля да запаля отново! Всичките разбира се са фабрични и ги поръчвах в периода на първоначалния си ентусиазъм и мания (който не беше много отдавна между другото), но мисля, че успях да се укротя вече....Малко ми е тъжно, но установих, че е по-добре да радват някой друг, отколкото да се чудя къде и как да ги държа....Както някъде другаде бях писал аз съм консуматор - пушач, не виждам смисъл да държа 10-15 лулици, които никога няма да запаля и да ми донесат онова...знаете кое удоволствие. Повечето от екземплярите не са палени, но и има такива които са палени максимум по 1-2 пъти! Ще се опитам в кратко време да ги представя една по една, без да ангажирам пространството с много реклама , а и не очаквайте цени, като от ликвидация или разпродажба, просто ще опитам да си възстановя разходите, които разбира се планирам да вложа в по-авторски, по-стойностни изпълнения...така или иначе съм ги купувал с огромен ентусиазъм и любов, трудно ще ми бъде, но не е задължително на всяка цена..... Дано да заинтересовам някого, пък и така ще останат в "галерия" за следващите фенове...от моята скромна колекцийка...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #1 -: Януари 30, 2013, 10:42:05 » |
|
Според мен това е повече от нормално стечение на обстоятелствата и настроенията. При мен се получи почти същото, Калин е свидетел и не само той. Всъщност, настроенията се менят, вкусовете също и в крайна сметка нямаме нужда от предмети, които не ни вършат работа, а и не ни харесват особено. По едно време бях се вманиачил по формата булдог, ама много ми харесваше. Снабдих се две три такива лули и вече не ми харесва особено с едно изключение. Това е само един пример.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #2 -: Януари 30, 2013, 09:13:22 » |
|
Започвам с една от първите ми лули, които си поръчах от пространството и която така и не успях да запаля! Доставка от датчаните, кутийка и калъфче! Има нуджа от малко лъскане от прахта, но иначе е в перфектно състояние! Беше в комплект с тутуни на Орлик - Модел Но 6! Компактна, удобна, мундщук от акрил! Нямам подробни ТТХ, но ако има интерес, ще си купя един шубер, с който ще давам подробности и за следващите продажби промоции! За цени и пазърлък, моля на лични съобщения да не го обръщаме тук на битак!
|
|
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 07:17:51 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #3 -: Януари 30, 2013, 10:14:38 » |
|
Следващата късметлийка: BBB Christmas pipe 2011 - пак доставка от датчаните - непушена! Тук съм си запазил ТТХ: Мундщук от акрил, калъфче, Дължина: 15 cm, Тегло: 41 grams, Височина на огнището 4,7 cm., Огнище - вътрешен диаметър: 19 mm, Огнище - външен диаметър: 3,7 cm., Дълбочина на огнището: 38 mm. Произведена в ЕС, каквото и да значи това!
|
|
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 07:20:07 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #4 -: Януари 30, 2013, 10:47:39 » |
|
:)Цефи,утре ще превъртя снимките през FTP-то,за да може и гостите да ги виждат.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #5 -: Януари 30, 2013, 10:52:54 » |
|
Ози, благодаря!Бях забравил за снимките и гостите!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2013, 09:22:55 » |
|
Поредната: Два филтърни Vauen-а, едната я палих един път, другата не е пушена! Не вървят комплект, може по-отделно! Защо си ги поръчах, две полуеднакви - нямам отговор! Vauen, 3172 Maple 9 mm. pipe - Bent Billard Vauen, 3177 Maple 9 mm. pipe - Bent Apple Акрилни мундщуци Стабилни лули според мен, много удобни и комфортни! Разбира се - фабрични!
|
|
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 11:17:52 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #8 -: Март 07, 2013, 03:12:53 » |
|
Доколкото помня Стенуелът и ВВВ-то не ти легнаха на сърце още като ги видя на живо, така че постъпваш правилно .Успех !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #9 -: Март 07, 2013, 09:26:11 » |
|
Успех, успех.....ама никой не проявява и капка интерес.... Все пак благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
asgard
Newbie
|
|
« Отговор #10 -: Март 28, 2013, 12:51:50 » |
|
Промотирах ги тук-там, пък да видим Дано, някой прояви интерес. Успех, успех.....ама никой не проявява и капка интерес.... Все пак благодаря!
|
|
|
Активен
|
Не всичко, което има две бузи е лице !!!
|
|
|
kosio67
Newbie
Публикации: 4
|
|
« Отговор #11 -: Март 12, 2014, 07:57:44 » |
|
Аз проявявам интерес но ти не ме отбелязваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #12 -: Март 12, 2014, 08:22:54 » |
|
Аз проявявам интерес но ти не ме отбелязваш Възможно да не е отврарял тази тема , така че го сръчкай на лична поща . Успех ! Лулите са добри .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #13 -: Март 12, 2014, 08:24:33 » |
|
Аз имам един такъв вауен, (билиярда) и си пуши страхотно. Като за вауен, това си е добра лула.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
|