pinhead
|
|
« Отговор #120 -: Март 31, 2014, 08:20:50 » |
|
Като след групов секс - всеки е гузен и си трае...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #121 -: Март 31, 2014, 09:24:44 » |
|
Никъв отзив за груповото изпушване на Собранието?
Ем какво да ти кажа - аз лично съм малко със смесени чувства. Първата 1/2 от чашката - дълбоко разочарование. Стои ми някакъв такъв, един, безличен, безвкусен. Втората половина вече ми беше ОК - ама дали тая промяна беше подпомогната от Астика-та, дали от приятната компания - не знам. Според balkan boy трябва да удариш 3-4 лули, че да ти се разкрие наистина, ама... Де тоя късмет До тука ако съм принуден - бих заложил на C&D Epiphany...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #122 -: Март 31, 2014, 09:29:28 » |
|
Втората половина вече ми беше ОК - ама дали тая промяна беше подпомогната от Астика-та, дали от приятната компания - не знам.
Не е от астиката, нито от компанията. Така е и при мен секи път. Първата половина е готина само като позасъхне. По средата е най-големия кеф. Рязко се сменя изведнъж и почва купона. Но не е да припаднеш от кеф де, най-обикновен тутун.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #123 -: Март 31, 2014, 09:30:13 » |
|
Въздържам се от мнение поради две причини - едно, че не бях още читав от един див синузит и нямах почти никакво обоняние, а и наистина много тютюни ти се разкриват след няколко пушения. От тия тютюни, дето можеш да палиш лула от лула и да не ти омръзват...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #124 -: Април 03, 2014, 09:52:51 » |
|
Следваща среща за края на месеца? За 26-ти Събота например?
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #125 -: Април 03, 2014, 10:06:34 » |
|
Аз съм за 26-ти април
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #126 -: Април 03, 2014, 11:06:11 » |
|
Аз съмм за всяка разумна дата. Знаете - ще притичам по чехли, по домашному.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #127 -: Април 20, 2014, 09:10:47 » |
|
Я кажете сега - комисията 26ти ли реши последно?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #128 -: Април 20, 2014, 09:41:26 » |
|
26ти май се разпадна. Трябва консултация с чичо лео
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #129 -: Април 20, 2014, 09:45:00 » |
|
Той е на екскурзия по Анадола и околните сукаци - ще се прибере към края на седмицата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #130 -: Април 23, 2014, 12:53:15 » |
|
Dobre, 4e se razpada, 4e ne mi izliza kato vreme. S novata ma6ina trebva da preorganiziram rabotnoto mjasto, a vreme net!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #131 -: Април 24, 2014, 02:04:26 » |
|
Ееееее аз тъкмо можех на 26 април Някой ш черпи ли идин грам болкан собрание за проба?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #132 -: Април 24, 2014, 08:58:58 » |
|
Ееееее аз тъкмо можех на 26 април Някой ш черпи ли идин грам болкан собрание за проба? Има, ама от новия на Джермейн.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #133 -: Април 24, 2014, 02:29:33 » |
|
E da de. Me ochakvam njakoj tolu taka da chrrpi sys staria . Ne sum chak pa takyv naglez
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #134 -: Април 24, 2014, 02:38:42 » |
|
E da de. Me ochakvam njakoj tolu taka da chrrpi sys staria . Ne sum chak pa takyv naglez
Еми нема проГлем, на следващата среща че донесем. А от стария нема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|