mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #165 -: Май 16, 2014, 10:08:08 » |
|
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
чичо лео
Jr. Member
Публикации: 85
|
|
« Отговор #166 -: Май 17, 2014, 02:01:35 » |
|
Радвам се, че ''заложихме'' на традицията срещата отново да е в Шапките. Някои основни предимства и плюсове, въпреки задимената атмосфера са липса на работно време, отсъствие на външни лица (например недоволни непушачи и др.), ниски цени, както и подбрана музика - свободен избор от осемстотин диска.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #167 -: Май 17, 2014, 08:44:13 » |
|
Радвам се, че ''заложихме'' на традицията срещата отново да е в Шапките. Някои основни предимства и плюсове, въпреки задимената атмосфера са липса на работно време, отсъствие на външни лица (например недоволни непушачи и др.), ниски цени, както и подбрана музика - свободен избор от осемстотин диска. Имам едно предложение, ако се нагъчкаме много, да се разшириме и на улицата отпреде, стига да не вали.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
blubar
Jr. Member
Публикации: 67
|
|
« Отговор #168 -: Май 17, 2014, 01:56:19 » |
|
Ако все още има място в дядовата ръкавичка, моя низост също ще намине, че да не остане сбирката ви без безхаберен новак. Само че ще закъснея, може би към 20:30-21:00.
|
|
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #169 -: Май 18, 2014, 03:38:25 » |
|
Сбирката може да бъде отчетена като мно-о-о-ого добра! Вече има и женско-луларско участие - за малко цвят, дет' са вика. Най- паметното беше лавината от лули, която се изсипа от куфара на Иван. Ама странно, комай не видях нито един билярд, па бил той и "Гьорг Янсен"....
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #170 -: Май 18, 2014, 05:11:49 » |
|
А снимки ?!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #171 -: Май 18, 2014, 06:06:33 » |
|
Е!!! Този път, комай никой не носеше фотоапарат! Така се увлякохме, че забравихме въобше за документиране на събитието! Тю-у-у-у.... Апропо; може вече срещата да се нарече "Първа Международна" - Гец доведе Оле, от Дания. Оказа се голям фен на България - не е за пръв път тук. Страхотен чичо !
|
|
« Последна редакция: Май 18, 2014, 06:14:57 от Вехтия »
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #172 -: Май 18, 2014, 08:10:21 » |
|
Пак се провалихме - в хладилника останаха 4-5 бири...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #173 -: Май 18, 2014, 08:12:53 » |
|
Пак се провалихме - в хладилника останаха 4-5 бири...
Останаха само ариана - не се брои
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #174 -: Май 18, 2014, 08:13:25 » |
|
Подлеци !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #175 -: Май 18, 2014, 08:17:41 » |
|
Определено може да се опише като поредното близко до епично напиване с бира. Още ме боли тиквата. Има и нови лица и компанията става все по-голяма и т.н. Срещата може наистина да се каже, стана международна. Ама от всичките 100+ лули как пък нямаше един прав билярд на Йенсен, наистина!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #176 -: Май 18, 2014, 08:18:53 » |
|
Подлеци !
Ами имаше хора от Стара Загора. Пътят от Пловдив е по-малко, трябва да се организирате малко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #177 -: Май 18, 2014, 09:11:00 » |
|
Пловдивчани са около 3-ма, с перспектива офлайн до десетина човека, така че преспокойно могат да си правят локални сбирки. (майна-пайп) Хем ще им гостуваме и ние.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #178 -: Май 18, 2014, 09:31:04 » |
|
Майна пайп редовно се провежда в двора ми . Русен пуши , аз го гледам . Очаквайте снимки ! Третия не се вижда на снимките ,щото няма такъв ,засега ! .Снимки ще има ! Обещавам!
|
|
« Последна редакция: Май 18, 2014, 09:37:43 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
idon13
Newbie
Публикации: 38
|
|
« Отговор #179 -: Май 18, 2014, 09:34:26 » |
|
Тези билярдни закачки са метнати към моята градина... Както Жоро каза:"Това не е слабост,лудост е.." Май е прав. Групата много ме изпълни с приятни емоции,разговори,и не на последно място с невероятна порция качествен дим. Най-съм щастлив,че приобщихме(или поне се опитахме) дама към общността.Дори и да е временно,друго си е да видиш жена с лула в компанията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|